MAJKA ME TJERALA DA SVAKI DAN UZIMAM PO KAŠIČICU MEDA I KURKUME: Nakon 30 dana nisam vjerovala ŠTA MI SE DOGODILO!

Zdrav život
MAJKA ME TJERALA DA SVAKI DAN UZIMAM PO KAŠIČICU MEDA I KURKUME: Nakon 30 dana nisam vjerovala ŠTA MI SE DOGODILO!
.

Da li ste već čuli za ljekovito svojstvo mješavine meda i kurkume?

SVI OVAKO KUHAJU RIŽU, A NE ZNAJU DA TAKO MOGU DOBITI RAK: Odmah prestanite dok nije kasno, OVO JE PRAVI NAČIN!​

Ako niste, donosimo vam iskustvo jedne djevojke koja je ovu mješavinu konzumirala mjesec dana.

1

"Prije nešto više od mjesec dana došla mi je mama u goste i donela teglicu nečega što je podsjećalo na med, pa mi je sva ushićena isto uručila u ruke i uzbuđeno rekla: "Vidi šta sam ti napravila, svakog dana moraš da uzmeš jednu kašičicu, pročitala sam na Internetu da je sjajno".

Žena mi je zapravo smućkala med i kurkumu, a kako svakako nisam imala šta da izgubim, riješila sam da pojedem tu teglicu zlatne mešavine u slast u narednom periodu. Tako sam, ni ne sluteći ishod, zapravo uradila sjajnu stvar za svoje zdravlje.

2

Ispostavilo se da ovaj ljekoviti recept nije bio još jedna prazna priča sa neta, već zapravo zaista daje konkretne rezultate.

Već u prvih nekoliko dana osjetila sam da imam više energije nego ranije, i uopšteno - osjećala sam se daleko zdravije, i jednostavno snažnije..

Probava mi je bila bolja i nisam se nadimala kao što je to obično slučaj, a primijetila sam i da nemam napade gladi, koji su prije toga bili česti. Takođe, za čitav mjesec koliko sam konzuimirala mješavinu meda i kurkume nijednom me nije zaboljela glava, niti sam imala probleme sa bilo kakvim bolovima.

3

Sve u svemu - moje zdravlje je na vrhuncu, i dugo se nisam osjećala ovako dobro, bez ikakvog pretjerivanja. Vidjećemo da li će ovo biti dobro oružje i kada nas napadne sezone gripa i prehlada, ali vjerujem da hoće.

To su moji lični utisci, a kažu da su lejkovita svojstva "zlatnog meda", kako se popularno zove ovaj eliksiri sljedeća:

4

  • ima protivupalno dejstvo
  • poboljšava varenje
  • ima antivirusno dejstvo
  • uništava bakterije u organizmu
  • djeluje protiv gorušice
  • štiti od gljivičnih oboljenja
  • djeluje kao antiseptik
     

Ako poželite i sami da smućkate ovu mješavinu, recept je sljedeći: 500 grama organskog meda pomiješajte sa četiri ili pet kašika kurkume u prahu. Svaki dan konzumirajte jednu ili dvije kašičice ove smjese, no svakako se prethodno konsultujte sa svojim ljekarom.

5

(Novi.ba/zena.blic.rs)

Ne propustite