DOBILA OTKAZ ZATO ŠTO JE LIJEPA? Šefova žena je bila ljubomorna na nju te je zbog toga otpuštena sa posla!

Zanimljivosti
DOBILA OTKAZ ZATO ŠTO JE LIJEPA? Šefova žena je bila ljubomorna na nju te je zbog toga otpuštena sa posla!
.

Osobe na poslovnim pozicijama inače mnogo bolje prolaze ukoliko su lijepe, međutim izgleda da ne važi svuda to pravilo. Njujorčanka Dilek Edvards godinama je radila kao instruktorica joge, sve do trenutka kada je dobila otkaz zbog, kako kaže, svoje velike ljepote. Sve se odigralo prije četiri godine, u periodu kada je Dilek radila kao maser i joga instruktor u jednom centru, a nije mogla ni da sanja šta će je snaći.

Bez ikakvog razloga šef Čarls Nikolaj joj je uručio otkaz, a to je objasnio činjenicom da će mu žena biti veoma ljubomorna na nju, jer je previše lijepa.

Nekoliko mjeseci kasnije uslijedio je otkaz koji joj je dala, ni manje ni više, no Čarlsova žena.

“Nisi više dobrodošla u Vol strit kiropraktički centar. Da nisi nogom kročila tamo i drži se dalje od mog muža i porodice! Ne zaboravi, dobila si upozorenje”, glasila je poruka.

Razočarana I bijesna, Dilek je odmah po dobijanju otkaza tužila firmu za diskriminaciju jer, kako je navela, nije postojao nijedan razlog da je otpuste, sem što je šef smatrao da je privlačna. Njen slučaj izazvao je burne reakcije javnosti, a priča ove mlade žene se brzo proširila društvenim mrežama

Dilek prikuplja dokaze koji bi mogli da pomognu da se što prije riješi ovaj slučaj, te da ona dobije veliku odštetu.

 

Ne propustite