NIJE ŽALIO PARE, DUŠKO JELENI KUPIO POKLON VRIJEDAN 2,5 MILIONA EURA: Zanijemit ćete kad vidite šta je u pitanju

Show
NIJE ŽALIO PARE, DUŠKO JELENI KUPIO  POKLON VRIJEDAN 2,5 MILIONA EURA: Zanijemit ćete kad vidite šta je u pitanju
.

Pjevačica Jelena Karleuša i Duško Tošić ulagali su u nekretnine, ali se postavlja pitanje da li će sve isto ostati nakon skandala koji ovih dana potresa javnost. 

tosic-i-jelena

Naime, Dragan Stojković Piksi kada bude dolazio u Beograd umjesto u vili na Dedinju, morat će da živi u stanu na Dorćolu. Kuća kojom su se on i supruga Snežana nekada ponosili sada je u vlasništvu Jelene Karleuše pošto ju je Duško Tošić kupio od Piksija i preveo na njeno ime.

dusko-tosic-jelena-karleusa-e1545554022259

"Kuća se nalazi u otmjenom i bogatom delu Dedinja, prostrana je i dobro ušuškana u ogromne krošnje drveća. Karleuši se posebno sviđa to što je kuća prostrana, što ima privatnost i veliko dvorište za djecu. U vili su četiri velika kupatila, pa će svako imati svoje. Za Atinu i Niku planirane su zasebne sobe sa terasom i kupatilom, a iza kuće će biti izgrađen bazen. Takođe, postoje i sobe za poslugu, kao i tri gostinjske sobe, što znači da će Jelenina majka Divna moći nesmetano da dolazi i boravi koliko želi, a isto naravno važi i za Duškovu majku, koja ne dolazi tako često kao Divna", objašnjava izvor.

jelena10

KARLEUŠINA MAJKA OČAJNA, A EVO ŠTA SU URADILI NJEN OTAC I BRAĆA NAKON ŠTO SU PROCURILE SLIKE: Ovo sve govori

 

Plan fudbalera i pjevačice jeste da se u vilu usele na proljeće, a tada će u goste pozvati i Piksija i Snežu da vide kako poslije renoviranja izgleda kuća u kojoj su nekada živjeli. Inače, ideja o prodaji vile Tošiću se rodila kada ga je Piksi iz Bešiktaša doveo u Guangdžou R&F. I sama Jelena je potvrdila da će se početkom proljeća useliti u novu vilu ali za "Svet" komentariše i da li joj je drago što više neće biti prva komšinica kolegice Maje Berović.

1490341-tosic-dragana01-ff

"Pa nije mi drago ja na to ne gledam baš tako. Svako ko dođe blizu mene je dobro došao a ona je došla u moj komšiluk. Svi ćete biti pozvani na useljenje sada vam zaista ne mogu otkriti pravu lokaciju kuće! Još uvijek nije sve završeno jer se kuća u ovim klimatskim uslovima ne može renovirati ali u martu, ja se nadam, useljavamo se. Te priče da svako ima svoje kupatilo to je tačno jer mi i u stanu svako ima svoje tako da neće se ništa pretjerano promijeniti", pričala je Jelena.

jelena-k

NAKON SKANDALA SA KARLEUŠOM, VRANJEŠ SE PRVI PUT OGLASIO: Poslao užasnu poruku, ovo može značiti samo jedno

 

Inače, vila ima 8 ari placa, a kuća je na četiri nivoa. Pored soba i kupatila koje će svaka soba imati, u kući se nalazi i veliki salon, biblioteka i sauna.

jelena

Nakon skandala sa Duškovim kolegom Ognjenom Vranješom, ostaje da se vidi da li će se porodica Tošić u kompletnom sastavu useliti u ovu vilu. 

Ne propustite