Oni koji su redovno jeli samo ove tri namirnice, izgubili su svo neželjeno salo na stomaku!

Praktična žena
Oni koji su redovno jeli samo ove tri namirnice, izgubili su svo neželjeno salo na stomaku!
.

Ako se boriš s viškom sala na trbuhu, ali ti ne ide baš najbolje, možda ti ovi darovi prirode mogu pomoći. U uravnoteženu prehranu ubaci ove tri namirnice – koje će ti na različite načine pomoći u borbi protiv sala na trbuhu. Oni koji su probali kažu da djeluje nevjerovatnom brzinom. Šta čekate?

1. Đumbir

Istraživanje objavljeno u britanskom „National Library of Medicine“ tvrdi kako čudotvorni korijen đumbira daje osjećaj sitosti. Đumbir također regulira razinu inzulina te potiče sagorijevanje masnoća. 

2cf76bb7c3addd360012

2.  Papaja

Papaja je voće prepuno vitamina C, E te drugih antioksidansa. 100 grama papaje sadrži tek 43 kalorija te je zbog toga izvrstan zalogaj kad osjetiš napad gladi ili želju za nečim slatkim. Papaja sadrži enzim papain koji potiče probavu te sprječava nadutost. Pomaže tijelu brže razgraditi masnoće te tako potiče proces mršavljenja.

b4a32abf8c608f97b564

 

3. Kokosov orah

Naravno da ne moraš kupovati cijeli kokosov orah, jer riječ je kokosovu ulju. Ono potiče izmjenu tvari u organizmu te pomaže tijelu da se riješi suvišne masnoće. Pri tome se ne smije prekoračiti količina od jedne žlice na dan, jer to je ulje vrlo kalorično.

40272f8e45e2d2f3cde7

Ne propustite