Za ovom manekenkom su ludile sve modne agencije, ali ona je napustila svijet modelinga i to samo zbog JEDNE stvari

Zanimljivosti
Za ovom manekenkom su ludile sve modne agencije, ali ona je napustila svijet modelinga i to samo zbog JEDNE stvari
.

Neke djevojke se rode sa željom da se bave manekenstvom, a neke ipak sasvim slučajno uplove u taj svijet i ostanu u njemu zauvijek. Poznata češka manekenka Karolina Kurkova u svijet modelinga uplovila je sasvim slučajno, i to na nagovor svoga prijatelja koji je u želji da se bavi fotografijom zamolio svoju prijateljicu da mu pozira. Nakon što je objavio fotografije na kojoj je ona, modni agenti su se odmah javili kazavši kako su u mladoj Čehinji vidjeli veliki potencijal. 

1a4c6ce55c6e2fe22b49e967378d7f36

Karolinu su mnogi odmah kontaktirati i zamolili da postane dio njihovog tima, a ona je prihvatila ponudu koja je dolazila iz SAD-a gdje se odmah i preselila. Ubrzo je postala najmlađa manekenka čije se lice našlo na naslovnici poznatog modnog magazina “Vogue”.

348608

Iako su joj mnogi predviđali sjajnu karijeru, nakon 12 godina modelinga, prelijepa češka manekenka odlučila je posvetiti se porodici i napraviti pauzu kada je riječ o modnom biznisu.untitled-8


Sa suprugom je provela 12 godina u New Yorku, ali je želja za porodičnim mirom bila jača od svega, te su nedavno odlučili preseliti na južnu obalu SAD i skrasili se u Miamiju gdje su na samoj obali mora kupili velelepnu vilu. O tome da joj sunčana obala i te kako godi, Karolina je pokazala serijom fotografija objavljenih na njenom Instagramu čime je nakon duže pauze i odsustva iz javnosti, obradovala svoje brojne fanove.

 

Ne propustite