KAKO JE KARLEUŠA REKLA DJECI DA JE UPOZNALA VRANJEŠA: Objavljen video, SVI SE VALJAJU OD SMIJEHA (VIDEO)

Show
KAKO JE KARLEUŠA REKLA DJECI DA JE UPOZNALA VRANJEŠA: Objavljen video, SVI SE VALJAJU OD SMIJEHA (VIDEO)
.

Javnost i dalje bruji o aferi čiji su glavni akteri Jelena Karleuša i Duško Tošić.

Sve je dodatno zakomplikovala situacija kada su se na internetu pojavile eksplicitne slike pjevačice.

PRVI PUT NAKON SKANDALA, OGLASILA SE I MAJKA JELENE KARLEUŠE: Nije joj bilo lako, ALI MORALA JE OVO OBJAVITI (FOTO)

495969-karleusa-13-ls

Vranješ tvrdi da nije paćenik i psihopata i da njihova veza traje već dve godine, dok sa druge strane Karleuša poriče bilo kakvu bliskost, uz tvrdnje da su pomenute fotografije lažne i da se na njima ne nalazi ona.

vranjes1

Ova vijest zaintrigirala je mnoge, a sada se oglasila i glumica Sandra Silađev, poznatija na Instagramu kao "d.i.nj.a" objavila kratak video u kome, u svom prepoznatljivom stilu, imitira Jelenu Karleušu koja 2025. godine objašnjava svojoj djeci kako je upoznala njihovog tatu.

1

"Djeco hoćete da vam ispričam kako smo se vaš tata i ja upoznali? Bila ja na internetu i okačila sliku kao ja se nešto naslonila na sto i on meni pošalje je*ote koja buljezgara. Napišem ja njemu "svinjo smrdljiva kakav je to komentar?" I stiže meni pe**s vašeg tate u inboks. Ja kažem strašno ne mogu da vjerujem šta si mi poslao. I on meni pošalje pa dobro napiši mi barem jel ti se sviđa. I ja kažem, pa sviđa se vidim veći je, deblji i to, ali nije to stvar, ja sam dama. On kaže "pa pošalji ti meni svoju" i pošaljem ja njemu svoju. Mi tu skapiramo da je to karmička veza. Odmah smo znali da je priča Romeo i Julija fazon..."

2

Pogledajte video koji je nasmijao mnoge:

SVE JE IZREŽIRANO, ISPLIVALA ISTINA O SKANDALU KOJI TRESE SRBIJU: Jelena u panici, mislila je da se neće saznati!

Ne propustite