Otac ju je zlostavljao dugih 8 godina, a onda mu je ona na suđenju doviknula:''TATA VOLIM TE, NEDOSTAJEŠ MI''

Aktuelno
Otac ju je zlostavljao dugih 8 godina, a onda mu je ona na suđenju doviknula:''TATA VOLIM TE, NEDOSTAJEŠ MI''
.

Britanka Shannon Clifton trpjela je zlostavanje od vlastitog oca dugih osam godina. Danas ona ima 18 godina, a svoju priču je ispričala tokom ispovijesti za The Sun. 

Njezin otac, pedofil Shane Ray Clifton svoju je kćer prvi put silovao prije 12 godina, kad je ona navršila samo šest godina. To se dogodilo na podu dnevne sobe, prisjetila se njegova kći Shannon Clifton...On ju je  silovao i do četiri puta dnevno, a prvi i put je s njim zatrudnjela kada je imala 11 godina. Kada je to otac saznao, pretukao ju je i tako je izgubila bebu.

Shanon je ponovo ostala trudna kada je imala 13 godina,  otac ju je prisiljavao da izvodi opasne vježbe kako bi na taj način pobacila. No, ovaj put je s trudnoćom sve bilo u redu. Kada je već bila u devetom mjesecu trudnoće, njen ju je otac oteo i šest dana bježao policiji. Dva dana nakon što ih je policija pronašla, Shannon je rodila dječaka. 

Clifton je 2015. je godine odveden pred sud gdje mu je dosuđena doživotna kazna zatvora. Međutim tada se desilo nešto neočekivano. Shannon je usred suđenja ocu silovatelju viknula: 'Volim te, tata, nedostaješ mi.' 

shannon-clifton-shane-ray-clifton-1071614

Danas, nekoliko godina kasnije, kada je mnogo svjesnija, Shannon priznaje da joj je otac 'isprao mozak'. 

 Ukrao mi je život. Pretvorio ga je u noćnu moru iz koje se nisam mogle probuditi. Silovao me i tukao godinama. Bila sam u strahu i bolovima svakog dana, rekla je. 

Njeni su se roditelji rastali kada je imala tek pet godina, a sud je odredio da će živjeti s ocem. Zlostavljanje je započelo gotovo odmah - tukao ju je rukama, čekićem, čak joj zadavao ubodne rane nožem. S vremenom ju je udaljio od ostatka obitelji kako bi djevojčica ovisila samo o njemu. 

- Nekad me silovao i četiri puta dnevno. Jednom me silovao u šumi, sve snimio i onda me prisilio da to gledam. Uvjeravao me je da je to nešto što svi očevi rade sa svojim kćerima. 

Shannon danas pati od PTSP-a, a sa šesnaest je godina pokušala počiniti samoubojstvo. No, kaže da je danas mnogo mirnija i u zdravom okruženju obitelji koja ju je udomila. Planira studirati psihologiju i pomoći svim žrtvama seksualnog zlostavljanja. 

0-main-paedo-dad-raped-daughter-up-to-four-times-a-day-before-she-was-pregnant-at-13

 

Ne propustite