SLOBA O KIJI: Ne bih se osjećao dobro kada bih vidio Kiju u rukama drugog muškarca

Show
SLOBA O KIJI: Ne bih se osjećao dobro kada bih vidio Kiju u rukama drugog muškarca
.

Sloba i Kija su najčešće spominjan bivši par u medijima. Nakon dešavanja iz Zadruge, Sloba Radanović ne mašta o pomirenju sa bivšom suprugom Kristinom Kijom Kockar, jer prije svega kaže kako želi da sa njom ponovo ostvari normalan i korektan odnos.

- Trenutno želim samo da budemo u normalnim i korektnim odnosima jer mislim da tako i treba da bude. Poslednji put smo se videli na snimanju novogodišnjeg programa, pozdravili se, proćaskali i ona je morala da ide - ispričao je nedavno pjevač u jednom intervjuu.

Nakon svega, Sloba tvrdi kako se trenutno ne viđa ni s kim i da uopšte o tome ne razmišlja.

- Emotivni status ne postoji. Nemam devojku i ne viđam se ni s kim - rekao je on, a kaže kako se ne bi osjećao baš dobro ukoliko Kiju vidi u rukama drugog muškarca.

- Verovatno mi neće biti svejedno, ali sve je to život i to su normalne stvari na koje čovek treba da bude spreman. Samo neka bude srećna - iskren je bio on, pa priznao koju Kijinu osobinu ne bi voleo da ima neka njegova buduća djevojka.

- Zaista ne želim Kristinu da upoređujem sa bilo kim. Ipak je to bila moja supruga. Ali kod nje mi se ne sviđa jer je često samoživa - kaže Slobodan.

sloba-radanovic-kristina-kockar-instagram-630x380-2

 

 

Ne propustite