ZAŠTO SI SKLONILA FOTOGRAFIJU SA MNOM: Promijenila je profilnu na Facebooku, a onda joj je njen dečko izbio tri zuba

Aktuelno
ZAŠTO SI SKLONILA FOTOGRAFIJU SA MNOM: Promijenila je profilnu na Facebooku, a onda joj je njen dečko izbio tri zuba
.

Društvene mreže sfve više i više utječu na ljubavne odnose. Kome se lajkaju fotografije? Ko je s kim objavio kakvu fotku? Sve su to pitanja koja nam se vrte po glavi, međutim najgore je kada se pređu granice...

Kada je odlučila promijeniti profilnu fotografiju na Facebooku, Britanka Lois Ashton nije ni sanjala da će je to 'koštati' tri izbijena zuba i slomljene čeljusti. No, upravo se to dogodilo nakon što su se Lois i njen partner vratili iz izlaska s prijateljima koji je prošao u najboljem redu. 

Lois Ashton je naime odlučila za profilnu fotografiju staviti svoju novu fotografiju na što je Andrew poludio jer je na staroj profilnoj fotografiju uz nju bio i on. 

- Prvih nekoliko mjeseci veze sve je bilo savršeno, prisjetila se Lori početka veze s Andrewom, piše Daily Mail. 

- Kako su mjeseci prolazili, tako se i on mijenjao. Prvo me pljusnuo. Onda me udario i ostavio mi masnicu na oku. 

lois-ashton-facebook-picture-broken-jaw-teeth-knocked-out-1539372

- Već tad sam ga trebala ostaviti, no on bi svaki put plakao i ispričavao se, pa sam ostajala s njim, ispričala je Lois. 

Kada se dogodio posljednji napad, Lois se bojala za vlastiti život. Tada je istrčala iz kuće i krvava lica prolaznike molila za pomoć. Sada bivši partner ju je udarao toliko brutalno da joj je jedan zub probio desni i gotovo ušao u nos...Lois danas pati od PTSP-a, ima napade panike te ima problema s izlaskom iz stana i u komunikaciji s ljudima. 

Njen bivši momak Andrew McNair prvobitno je osuđen na 36 mjeseci zatvora, ali vani je bio već nakon 11, zbog dobrog ponašanja. 

Ne propustite