ANA NIKOLIĆ DOTAKLA DNO, ŽIVI OD UŠTEĐEVINE: Zbog kilaže ne želi nastupati, A SVE JE DEBLJA I DEBLJA (FOTO)

Show
ANA NIKOLIĆ DOTAKLA DNO, ŽIVI OD UŠTEĐEVINE: Zbog kilaže ne želi nastupati, A SVE JE DEBLJA I DEBLJA (FOTO)
.

Pjevačica Ana Nikolić u posljednjih nekoliko mjeseci izbjegava medije, a povukla se i sa društvenih mreža.

NIKAD SRETNIJA: Udaje se ANA SEVIĆ, ovo je njen novi izabranik! (FOTO)​

Izvori bliski pjevačici kažu kako se Ana povukla zbog toga što ne može da smrša i vrati staru kilažu koju je imala prije rođenja kćerke Tare.

ana-nikolic-bosko-karanovic-8-770x410-e2h

Osim toga, njen bivši suprug Stefan Đurić Rasta je prije nešto više od mjesec dana donio odluku da prekine i poslovnu saradnju s Nikolićevom i njenim bratom Markom. To znači da je reper povukao sve pjesme čiji je on autor, a trebalo je da se nađu na njenom novom albumu koji je najavljen za ljeto ove godine.

ana-i-rasta-08-foto-nkostic-630x380

- Ana je očajna. Teško je podnijela kada ju je paparaco jednog tabloida nedavno fotografisao, što nije ni znala dok nije ugledala svoje fotke. Bukvalno se užasnula kad je vidjela komentare na račun svog izgleda na internetu, iako je i sama svjesna da više ne liči na sebe - kaže izvor i dodaje kako je pjevačica upala u depresiju.

1163191-ana-nikolic-hitna-pomoc-stefan-djuric-rasta-pritisak-ls

- Upala je u depresiju, što je i logično, jer se više od godinu dana trudi da smrša i nikako joj to ne polazi za rukom. Na sve to, sad je onemogućena da snima pjesme jer Rasta neće više da radi s njom, ljut je zbog razlaza. Čuo sam da je zvala repera Slobodana Veljkovića Cobija, Rastinog druga. Valjda će joj on raditi muziku za novu ploču umjesto Stefana - kaže izvor za "Kurir" i dodaje da je Nikolićeva odavno raspustila bend koji ju je pratio na svirkama.

1ana-deb-to1

- Mislim da nema dana da vlasnici klubova ne zovu Anu da nastupa, ali ona neće. Jednostavno, nema volje ništa da radi dok ne smrša, nije zadovoljna svojim izgledom. Nekoliko mjeseci poslije porođaja je počela da nastupa, smatrajući da će joj taj fizički napor pomoći da smrša, a kad je vidjela da od toga nema ništa, brzo je odustala. Za sada još može da živi ušteđevine, ali to neće još dugo trajati i već je hvata panika - dodaje izvor.

ana-nikolic-rasta-1

Ana Nikolić je u augustu prošle godine imala 94 kilograma, kad su je ljekari upozorili kako će se tih kilograma teško riješiti jer ima ozbiljan poremećaj hormona.

Podsjetimo, Ana i Rasta dobili su kćerku Taru 3. augusta 2017. godine, a nakon više pokušaja mirenja njih dvoje su se i zvanično sporazumno razveli.

ANA BEKUTA HTJELA DA POKAŽE CIJELI STAN, PA SE IZBLAMIRALA: Pogledajte šta se nalazi u frižideru (VIDEO)

 

Ne propustite