NE PROPUSTITE IH OVE ZIME: U modu se vraćaju grijači za uši

Moda i ljepota
NE PROPUSTITE IH OVE ZIME: U modu se vraćaju grijači za uši
.

Zimski period mnogima donosi sreće, što zbog zimskih igara, što zbog zanimljivih odjevnih predmeta. Oni koji vole zimu, vole je i zbog zanimljivih džempera, šalova, kapa i rukavica koji upotpunjuju outfit. Osim divnih dekoracija koje blistaju na gradskim ulicama i izloga omiljenih trgovina, neki odjevni komadi i modni dodaci iznova nas oduševljavaju i iznenađuju. Ove sezone vidi se i povratnički trend iz ‘90-ih koji nam je bio omiljeni modni dodatak u djetinjstvu.

3324861
Riječ je o grijačima za uši koji su uvjerljivo najslađi modni saveznik za zimu koji štiti naše uši od smrzavanja, a ne uništavaju frizuru kao što to čine kape i šeširi. Osim toga, pristaje uz svaki oblik lica i odlično upotpunjuje zimske outfite.

Možete ih pronaći različitih oblika i boja, a bilo da je riječ o odlasku na posao ili o šetnji po gradu, uz grijače za uši lakše ćete prebroditi sve zimske minuse - i pritom izgledati odlično.

Svoje grijače možete kombinovati i uz različite frizure - pletenice, valove, visoki rep ili ravnu opuštenu kosu. Izbor je na vama. Stoga ove zime u stilske formule uklopite ovaj trendi modni dodatak.

 

Ne propustite