TO ČUDOVIŠTE JE MOJ OTAC: Pravda bi konačno mogla biti zadovoljena, a Kelly će odgovarati za sve što je činio maloljetnicama

Svijet
TO ČUDOVIŠTE JE MOJ OTAC: Pravda bi konačno mogla biti zadovoljena, a Kelly će odgovarati za sve što je činio maloljetnicama
.

 R'n'b pjevač R. Kelly je već više od dvadeset godina okružen pričama o uznemiravanju maloljetnica. Takvih priča je mnogo, a ona koja se najčešće spominje je ta da je spavao s pokojnom pjevačicom Aaliyah kad je ona imala 15, a on 27 godina. Međutim, bez obzira na sve,  Kelly nikad nije odgovarao za to što je učinio.

Bio je optužen za snimanje i posjedovanje dječje pornografije jer je u javnost izašla snimka njega sa  maloljetnom djevojkom, ali iz nekog razloga, ponovo je oslobođen krivice.

Sljedeća velika priča o njemu objavljena je 2017. godine na BuzzFeedu a tvrdi se kako Kelly u svojoj kući u Atlanti drži zatočene djevojke kojima potpuno kontrolira te ih zlostavlja. I one su bile maloljetne.

Ipak, godine su prolazile, ali Kelly je još uvijek bio na slobodi. Do promjena je došlo tek nakon što je objavljen dokumentarni film "Surviving R. Kelly" sa svim ovim informacijama koje su javnosti dostupne već više od dva desetljeća.

PRAVDA BI MOGLA BITI ZADOVOLJENA

O strašnim, ali nažalost nezaboravnim iskustvima s Kellyjem pričala je njegova bivša djevojka Kitty Jones, koja je u vezi s njim bila od 2011. do 2013. godine.

"Ukrao mi je život. Godinama me psihički i fizički zlostavljao. Mislim da uopće ne razumije da te traume traju zauvijek, promijene te kao osobu", rekla je Lizzette Martinez, koja je u vezi s Kellyjem bila nekoliko godina.

U dokumentarcu se pojavila i njegova bivša žena Andrea, koja je u braku s njim bila od 1996. do 2009. i imaju troje djece. Ona kaže da je godinama trpila zlostavljanje.

O svom je ocu progovorila i 20-godišnja Joann, njegova najstarija kćer, koja s njim već godinama ne komunicira.

"To čudovište o kojem pričate moj je otac. Dobro znam ko je i što je on. Odrasla sam u toj kući. Moj je izbor da ne razgovaram s njim ni o njemu i donijela sam ga zbog svog psihičkog zdravlja. Molim se za sve žene i obitelji koje su pogođene akcijama mog oca. Vjerujte da i mene to pogađa", napisala je Joann.

Ne propustite