DA LI SU JE ONI OTELI? Objavljen snimak na kojem TROJICA muškaraca prolaze pored kuće poznatog bogataša ONOG DANA kada je njegova SUPRUGA OTETA

Aktuelno
DA LI SU JE ONI OTELI? Objavljen snimak na kojem TROJICA muškaraca prolaze pored kuće poznatog bogataša ONOG DANA kada je njegova SUPRUGA OTETA
.

Videosnimci sa nadzornih kamera na kojima se vide još uvijek neidentificirane osobe, a tiču se istrage otmice Anne -Elisabeth Falkevik Hagen, objavljeni su od strane norveške policije, prenosi Daily Mail.

Na snimkama se vidi troje ljudi kako prolaze pored ureda milijunaša, koji se nalazi u blizini njegove kuće, na dan kada je njegova supruga nestala.

 Tommy Broeske, policijski istražitelj koji vodi ovaj slučaj zamolio je prolaznike da se jave policiji.  ''Policija je primila više od sto dojava. Neke od njih su nam značajne, no još uvijek nismo pronašli sumnjivce'', rekao je Tommy Broeske.

OTMIČARI PRIJETE

Podsjećamo, Anne-Elisabeth Falkevik Hagen koja ima 68 godina  oteta je 31. oktobra prošle godine. Istraga je odmah pokrenuta, no policija ju je do sada provodila u tajnosti zbog "vrlo ozbiljnih prijetnji" koje su dobijali od strane otmičara.

Prema dosadašnjim informacijama,  pronađena je poruka na kojoj piše da će Anne-Elisabeth biti ubijena ako se ne plati otkupnina ili ako se uključi policija.

9 MILIONA EURA

Nedavno je norveška nacionalna radiotelevizija NRK objavila informaciju da otmičari traže devet miliona eura za njezino oslobođenje, a bogatstvo supruga Anne-Elisabeth Toma Hagena procjenjuje se na 174 milijuna eura zbog čega je proglašen za 172. najbogatijeg  čovjeka u toj zemlji.

ŽELJA MI JE DA JE PRONAĐEM ŽIVU

"Cilj nam je pronaći je živu i ponovno je ujediniti s obitelji", rekao je policijski istražitelj Tommy Broeske.

"Kao i u svim ozbiljnim slučajevima otmice, vrijeme je od presudne važnosti, a mi se oslanjamo na sve informacije do kojih možemo doći, a koje bi nam pomogle pronaći nestalu gospođu", dodao je.

Podsjećamo, ovaj par je živio povučenim životom u Lorenskogu, mjestu istočno od Osla, i nije se često pojavljivao u medijima.

Ne propustite