BILA JE SKROMNA SELJANČICA, A DANAS IZGLEDA OVAKO: Milijana iz "Đekne" ima 53 godine, iznenadit ćete se kad je vidite! (FOTO)

Show
BILA JE SKROMNA SELJANČICA, A DANAS IZGLEDA OVAKO: Milijana iz "Đekne" ima 53 godine, iznenadit ćete se kad je vidite! (FOTO)
.

Čitav Balkan pamti je po ulozi naivne Milijane iz serije "Đekna". Tada je bila mlada, neiskusna i tek na drugoj godini Akademije, a danas ima 53 godine. 

Hrvatska glumica Arijana Čulina (53), glumačku karijeru je počela kada ju je poznati crnogorski reditelj Živko Nikolić pozvao da igra ulogu Milijane u legendarnoj seriji "Đekna još nije um rla, a ka' će, ne znamo". Ona je tada, krajem osamdesetih bila na Akademiji u Beogradu, a ova uloga bila je toliko autentična da je se i 30 godina nakon emitovanja serije svi sa naših prostora sjećaju.

mili

ml

Arijana je, s ekipom filma "Ne gledaj mi u tanjir" gostovala na FEST-u 2017. godine, na kom je dobila nagradu za najbolju žensku ulogu.

- Ovo je za mene jedan vrlo emotivan trenutak i sad znam kako se osjećaju ovi na dodjeli Oskara. Samo da mi ga ne uzmu sada - našalila se ona po preuzimanju nagrade i dodala da je nagradu posvetila profesoru Predragu Bajčetiću, u čijoj klasi je i diplomirala glumu.

milijanakk

milijana2

hqdefault

Ova atraktivna Splićanka uvijek ističe da ju je uloga Milijane obilježila za cijeli život, i da je po tome svi prepoznaju.

Iako je studije glume završila u Beogradu i za ovaj grad je veoma vezana, u Splitu je kao samohrana majka rodila dijete i tu ostala da živi i radi.

culiba

arijana-culina-neki-sade-cvijece-a-ja-slikam-pisem-i-glumim-ca-large

arijana2

Prisjetite se scene iz ove legendarne serije:

DETALJ U WC-U ĆE VAS FRAPIRATI: Lidija Vukićević pokazala LUKSUZAN DOM, a kad su ovo vidjeli ZANIJEMILI SU (FOTO)

Ne propustite