NAJMLAĐA INSTAGRAM ZVIJEZDA: Zbog svoje kose postala zaštitni znak kompanija za proizvodnju šampona

Zanimljivosti
NAJMLAĐA INSTAGRAM ZVIJEZDA: Zbog svoje kose postala zaštitni znak kompanija za proizvodnju šampona
.

Bebe inače privlače pažnju svih  i malo ko će ostati ravnodušan na njihove slatke facijalne ekspresije. Kod nekih nam pažnju privlači sladak osmijeh, kod drugih su to krupne oči, a ono što je uvijek zabavno jeste ako beba ima gustu kosu, jer to nije karakteristično za njih. 

Jedna od beba koje se mogu zahvaliti na svojoj kosu jeste i beba pod imenom Chance iz Japana koja već osam mjeseci ima status zvijezde na Instagramu, a zaradila ga je zahvaljujući svojoj neobično lijepoj kosi.

Zaposlio ju je Pantene te ona sada krasi nekoliko njihovih reklama, a osim toga je snimila i mini film. 

Beba Chance na Instagramu ima više od 315 hiljada pratitelja, a ta brojka ju je dovela do saradnje sa velikim kompanijama kao što je i Pantene.
“Obratili smo se njenoj majci zato što je njen karakter i njena kosa upravo ono što mi želimo prikazati u našim reklamama”, rekao je Yoshiaki Okura, glasnogovornik zaPantene.

Njena majka je izjavila kako ne planira skratiti kosu njene kćerke, te kako u budućnosti planira još nekoliko specifičnih frizura. Također je otkrila da ne postoji posebna tajna u izgledu kose njene kćerke, te da je ona samo češlja i pušta da bude onakva kakva jeste. Osim što ima specifičnu kosu, Chance je i jako vesela i nasmijana beba što je još više čini omiljenom kod svih.

 

Ne propustite