ATRAKTIVNA BRAZILKA SVE OSTAVLJA BEZ TEKSTA: Preko dana gasi požare, a kada izađe iz uniforme vatrogasca, svi padnu s nogu!

Zanimljivosti
ATRAKTIVNA BRAZILKA SVE OSTAVLJA BEZ TEKSTA: Preko dana gasi požare, a kada izađe iz uniforme vatrogasca, svi padnu s nogu!
.

Vidjeti ženu vatrogasca zaista nije česta pojava. A tek vidjeti OVAKVU ženu koja radi kao vatrogasac... Flavia Lira (Lyra) iz Brazila radi kao vatrogasac, ali to nije glavni razlog zbog kojeg je na  Instagramu prati 130.000 ljudi. 

Istina je da njeni pratitelji obožavaju i fotografije u  uniformi, ali ipak  najviše vole kada objavi neku fotografiju na kojoj je drugačije  odjevena, jer tada njeno nabildano tijelo dođe do izražaja. Flavia Lira je inače i samba plesačica i vatrogasna poručnica koja je veoma aktivna na društvenim mrežama jer informacije i fotografije iz svog privatnog života rado dijeli sa svojim fanovima. Prije nego što je stupila u službu 2010., bavila se bodibildingom, a to je itekako utjecalo na njen izgled danas. Udata je za kolegu vatrogasca koji je, kako kažu pratitelji u komentarima na njenim fotkama, pravi sretnik! 

Jedne prilike Flavia se pojavila na karnevalu na kojem je sve prisutne ostavila bez teksta, a kako je izgledala možete vidjeti u videu ispod: 

 

Ne propustite