ŽELITE PREUREDITI DOM? Ovo će vam pomoći da dobijete ''WOW'' efekat!

Sve za dom
ŽELITE PREUREDITI DOM? Ovo će vam pomoći da dobijete ''WOW'' efekat!
.

Nova godina donosi i nove planove za preuređenje doma. Skoro da ne postoji osoba kojoj svaki dan ne padne napamet nova ideja kojom želi osvježiti prostorije u kojima svakodnevno boravi. Kako biste donijeli prave odluke, i mi vam donosimo nekoliko ideja koje vam mogu pomoći. Sudeći prema prvim Pinterest predviđanjima trendova koji će vladati u našem interijeru, geometrijski oblici bit će itekako popularan način osvježavanja prostora u 2019.godini.
Važnu ulogu će imati upravo u oblikovanju i uređenju zidova, gdje će uz pomoć stickera i tapeta postati stalan gost vašeg doma. Glavni razlog tomu se krije u činjenici da upravo oni unose živost u svaku prostoriju te ju činidinamičnom uz malo truda. Tapete s geometrijskim oblicima su sjajan način da pojedine zidove u stanu učinite posebnim te ih pretvorite u mini umjetničko djelo. Posebno u minimalistički i industrijski uređenim prostorima. Naravno, važno je da unaprijed definirate stil ukrasa te pronađete stručnjake koji će vašu želju vješto i preslikati u dom.

Možete se poigrati oblicima i bojama, ovisno o stilu interijera. Pastelne nijanse provjeren su detalj koji će stvoriti harmoniju i toplinu u prostoru, a osim prugica, možete birati i trokute, peterokute ili krugove te stvoriti svojevrstan mural u udobnosti doma.
Dodatnu inspiraciju u inkorporaciji ovog trenda i u vašem interijeru donosimo u nastavku.

tapete1

 

Milton & King from their Ingrid + Mika collection. print & pattern

 

How great is this blend of blue, gray and white? To get this look try Navy Blue, French Linen and White Wash in 6" Triangles.After a colourful wallpaper with a difference? This array of muted colours is the perfect way to incorporate colour into your home in a modern way. This geometric wallpaper design is a match made in heaven with Scandinavian interiors and looks fantastic in living room spaces. www.muralswallpaper.co.uk/

Ne propustite