ASTROLOG PREDVIDIO RAZVOD ANE I RAĐENA, A SADA OTKRIVA: Jelena i Duško se RAZVODE, ona će ovo uraditi

Show
ASTROLOG PREDVIDIO RAZVOD ANE I RAĐENA, A SADA OTKRIVA: Jelena i Duško se RAZVODE, ona će ovo uraditi
.

Pjevačica Jelena Karleuša i fudbaler Duško Tošić će se razvesti, ako se ostvare predviđanja astrologa. 

jelena2

Upravo kao što je to bilo po riječima Dušana Veličkovića zapisano i za Anu Kokić i Nikolu Rađena.

anaaa

- Jelena i Duško se moraju rastati kad-tad. Mnogo se vole, ali to nije dovoljno za brak. Njihova ljubav je karmička. Ona je emocionalno nezrela, sve je moguće, pa i treći brak. Jelena ima problem s muškarcima. Njoj ne prija muška energija. Ona funkcioniše s Duškom jer ne žive zajedno, a kad se on vrati iz Turske, Jelena će napraviti lom. Duško je divna osoba, duša od čoveka. Inače, nju će taj skandal ponovo izdići, to će joj biti poslednji adut u karijeri - rekao je prije dvije godine astrolog Dušan Veličković za "Kurir".

karleusa-i-dusko

On je 2017. godine predvideo i rastanak pjevačice Ane Kokić i vaterpoliste Nikole Rađena, do kog je došlo prije samo nekoliko dana i to poslije deset godina braka.

126234-ana-radjen-damir-ff

- Ana i Rađen imaju prokletstvo jer su previše slični. Oni su kao dve leve cipele. Njih dvoje su neozbiljni, emotivno nezreli. Oboje su očekivali da će ona druga osoba brinuti o njemu. Njihov brak je stvoren iz nekog računa, ali shvatili su da su se zeznuli. Njihov brak je u ozbiljnoj krizi. Ona će uskoro povući konce i ostaviti ga. Nikola je rođen da se ostvari u drugom braku - rekao je astrolog u martu 2017. godine.

 

Ne propustite