VRANJEŠ POTROŠIO 20.000 EURA NA KARLEUŠU: Uzeo najbolji separe, SNIMAO JE MOBITELOM, naručivao samo najskuplje...

Show
VRANJEŠ POTROŠIO 20.000 EURA NA KARLEUŠU: Uzeo najbolji separe, SNIMAO JE MOBITELOM, naručivao samo najskuplje...
.

Posljednjih dana mediji ne prestaju pisati o navodnoj aferi Jelene Karleuše i Ognjena Vranješa.

Kako saznaje srbijanski medij "Kurir.rs", Vranješ je sredinom novembra potegao veze da mu se u diskoteci obezbijedi najbolji separe i što bolji uslovi da bi bio bliže bini na kojoj je pjevala Jelena.

karleusa1

Vranješ je u klubu u Diseldorfu potrošio čak 20.000 eura.

Fudbaler Anderlehta i bosanski reprezentativac čim je saznao da će pjevačica, za kojom je odlijepio, pjevati u jednoj diskoteci u tom njemačkom gradu, potegao je sve moguće veze kako bi mu se u klubu obezbijedio najbolji separe, odakle je imao savršen pogled na binu.

2

3

- Vranješ se prvom prilikom kada je bio slobodan uklopio s Jeleninim nastupom u Diseldorfu, taj njen koncert nije želeo da propusti. Preko prijatelja je obezbijedio dobro mjesto u diskoteci, gdje se i pojavio sa društvom. Želio je samo da ga Jelena primeti i da ispadne džek. Poručivao je skupocena pića i nazdravljao. Ceh je iznosio oko 20.000 eura, koji je on bez pogovora platio. Bilo mu je bitno samo da se dobro provede, a još bitnije da bude blizu Jelene i da ga ona vidi. Nismo sigurni da li ga je Karleuša primijetila jer je bila velika gužva - otkriva izvor"Kurira" i dodaje da je fudbaler tražio da maksimalno bude zaštićen. 

1

- Kada su zvali da najave da će Ognjen doći, traženi su i posebni uslovi. S obzirom na to da je menadžerima kluba rečeno ko je njihov gost i kakve su njegove platežne moći, naravno da mu se izašlo u susret. Ognjen je, pored najboljeg separea, tražio i posebnu zaštitu, da mu niko ne prilazi i da ga niko ne slika. Takođe je sačekan ispred kluba i sproveden do svog mjesta. On se ludo proveo, a često je i telefon držao u ruci. Snimao je Jelenu i atmosferu, a nije isključeno ni da joj je slao poruke - završava izvor koji se te novembarske noći našao na licu mjesta.

vranjes

Dok mediji bruje o navodnom razvodu sa Duškom Tošićem zbog dopisivanja sa bosanskim fudbalerom Ognjenom Vranješem, Jelena Karleuša je otputovala iz Srbije. 

karleusa1

Naime, Kareluša je objavila je na Instagramu snimak na kom se vidi kako se vozi kolicima na aerodromu.

Jelena i Duško su na društvenim mrežama izjavili da je sa njihovom porodicom sve u najboljem redu i poručili jedno drugom da se vole.

karleusa-i-dusko

Ne propustite