VRANJEŠ MU PORUČIO DA GA SE NE BOJI, A SAD JE STIGAO DUŠKOV BRUTALAN ODGOVOR: "Pitajte ga samo jednu stvar"

Show
VRANJEŠ MU PORUČIO DA GA SE NE BOJI, A SAD JE STIGAO DUŠKOV BRUTALAN ODGOVOR: "Pitajte ga samo jednu stvar"
.

Mediji u Srbiji jučer su objavili vijest kako se Jelena Karleuša i Duško Tošić razvode, a da je za sve kriv fudbaler iz BiH Ognjen Vranješ (29).

Naime, Tošić je, kako javljaju srbijanski mediji, u telefonu supruge pronašao poruke nogometaša iz BiH, te je nastala velika svađa.

jelena-karleusa-foto-rajko-ristic007-e1542646016778-768x781-e1542646831397

Fudbaler Duško Tošić (33) veoma mirno je prokomentarisao porodičnu svađu koja je izbila u domu na Dedinju kada je otkrio u telefonu svoje suprugeJelene Karleuše poruke drugog muškarca, svog bosanskog kolege Ognjena Vranješa (29), piše "Blic.rs".

karleusa1-830x0

"Nemam pojma o čemu se radi. Putujem, počinje mi sezona u Kini. Zovite Ognjena! Ako on kaže da je tako, tako je!" rekao je Duško Tošić.

Na pitanje da li će uspjeti da prebrodi bračne probleme i ljubomoru, kratko je poručio: "Ne želim da komentarišem. Pozdrav!"

dusko-tosic-jelena-karleusa

Nakon izbijanja afere, Vranješ je poručio kako je on “s one strane Drine” (iz Bosne, prim. nov), a "ne sa ove" (iz Srbije, prim. nov), "gdje su šatro mangupi". "Zovite Duška, njihova kuća je priča po medijima!", rekao je Vranješ.

U međuvremenu, Ognjen Vranješ nastavlja provocirati svojim objavama na društvenim mrežama.

vranjes1

On je na Instagramu objavio sliku, uz opis: "Ne volim te Alija" Baje Malog Knindže.

Fotografiju je ubrzo izbrisao, ali ona nije promakla bh. javnosti koja je još jednom žestoko osudila ovaj čin reprezentativca BiH.

2019-01-08

Vranješ je uz fotografiju s prijateljima stavio opis "Drhte ruke oko Banje Luke", što je stih pjesme "Ne volim te Alija" koju pjeva Baja Mali Knindža.

 

 

 

Ne propustite