RAZVODI SE JELENA KARLEUŠA, DUŠKO JOJ OTEO TELEFON I NAŠAO ŠOK PREPISKU SA OVIM FUBALEROM: Ovakav skandal se ne pamti!

Show
RAZVODI SE JELENA KARLEUŠA, DUŠKO JOJ OTEO TELEFON I NAŠAO ŠOK PREPISKU SA OVIM FUBALEROM: Ovakav skandal se ne pamti!
.

Ako je vjerovati pisanju srbijanskih medija, Jelena Karleuša u Duško Tošić zapali su u ozbiljnu bračnu krizu.

Naime, sve je počelo na pjevačicinom nastupu za doček Nove 2019. godine, piše "Kurir.rs".

karleusa

Kako ovaj medij saznaje, Jeleni je zasmetalo što je Duško poslao piće poznanici koja je bila za susjednim stolom. Jelena je prekinula nastup i žestoko se posvađala sa Duškom. Otišla je na drugi nastup, a on se pravio kao da je sve u najboljem redu. Međutim, ništa nije bilo kako treba.

1dusko-jk-e4o

"Duško je došao kući i pokušao da joj objasni da stvari nisu onakve kako ona vidi. Nije vrijedilo, Jelena je tjerala po svom. Tošić je uzeo telefon i tada je nastao pravi rusvaj", priča izvor blizak pjevačici.

dusko-tosic-jelena-karleusa

Izvor dodaje kako je Duško uzeo Jelenin telefon i pronašao prepiske sa fudbalerom Ognjenom Vranješom.

vranjes

"Tad je Duško poludio. Svašta je rekao Jeleni, oduzeo joj je telefon, tako da niko nema kontakt sa njom. Duško je zvao i kolegu fudbalera i izvrijeđao ga. Ne znam šta će se desiti i kako će se ovo završiti ali mislim da će podnijeti papire za razvod", tvrdi izvor za "Kurir.rs".

jelena-i-dusko

Podsjećamo, Jelena Karleuša je napravila pravi spektakl za Novu godinu u jednom beogradskom hotelu, a koncert je počela pjesmom "Slatka mala".

1
Nakon što je krenulo odbrojavanje, pjevačica je prešla na narodnjake, a potom i na pop muziku. Odmah su joj prišle ćerke kako bi je zagrlile i čestitale joj Novu godinu, s tim što se Atina popela na binu i priredila publici pravo iznenađenje.

2
Ona je izvela koreografiju uz pjesmu Ane Nikolić "Romale, romali", koju je njena mama pjevala.

3
Kada su završile s performansom, Atina je otišla do stola, gdje je bila smještena porodica Tošić-Karleuša, a Duško je ubrzo djevojčice odveo u hotelsku sobu da spavaju.

POTPUNA TRANSFORMACIJA: Pogledajte kako Goga Sekulić izgleda samo 20 DANA NAKON POROĐAJA! (FOTO)

 

Ne propustite