CRVENI RUŽ I NIJANSE: Treba da ga birate isključivo po boji očiju

Moda i ljepota
CRVENI RUŽ I NIJANSE: Treba da ga birate isključivo po boji očiju
.

Žarki, mat crveni ruževi apsolutni su trend.

Dokaz za to su i usne slavnih svjetskih modela – Pat McGrath za Pradu, Lucije Pieroni za Giles i Wendy Rowe za Burberry. 
Žarkocrveni ruž slijedi prirodnu liniju usana, a trik je u tome što je uz gornju usnu iscrtana suptilna bijela linija koja ističe Kupidov luk, te se usne doimaju punije. Odlučite li se nakon nježnih ružičastih usne “odjenuti” u crveno, najvažnije je da odaberete pravu nijansu uz koju ćete izgledati glamurozno.

1

“Većina žena nijansu ruža bira isključivo prema boji kože. No to je pogrešno, jer se boja tena mijenja kad nanesete bronzer ili preparat za samotamnjenje”, pojašnjava make-up artist Tim Quinn, vizažist zvijezda, među kojima je i Megan Fox.

“Umjesto prema boji tena, crveni ruž birajte prema boji vaših očiju koja je, za razliku od boje kože, uvijek ista”, poručuje Quinn.

5

Uz pravu nijansu crvenog ruža i vaše će oči zablistati novim sjajem. Ako imate tamnosmeđe oči, odaberite crveni ruž u nijansama jagode i bobičastog voća.

2

Ruževi u voćnim, crvenim nijansama istaknut će mahagonij ili ljubičaste tonove koji se kriju u tamnim očima. Ruževi u žarkim, narančasto-crvenim tonovima (poput ruža Giorgio Armani Rouge d’Armani) savršeno pristaju uz brončani, preplanuli ten u kombinaciji sa smeđim ‘smokey eyesom’.

Uz svijetlosmeđe, oči boje lješnjaka i zelene oči najbolje pristaje ruž žarke, narančasto-crvene nijanse, predlaže Quinn. Upravo će ta nijansa crvenog ruža sa smeđim tonom u očima istaknuti glamurozan zlatni sjaj.

3

Prije nanošenja žarkocrvenog ruža usne po njihovom vanjskom rubu iscrtajte crvenom olovkom. Da bi bile punije, bijelom olovkom istaknite Kupidov luk te potom usne premažite ružem unutar linija. Kako retrolook ne bi bio previše istaknut, lagano razmažite rubove.

4

Svaka žena će se pronaći u ovim ilustracijama, broj 6 je URNEBES

Ne propustite