OVO NIJE NJENA PRIRODNA KOSA: Skinula je periku i pokazala kako stvarno izgleda, čekajte da vidite kakva je BEZ ŠMINKE (FOTO)

Moda i ljepota
OVO NIJE NJENA PRIRODNA KOSA: Skinula je periku i pokazala kako stvarno izgleda, čekajte da vidite kakva je BEZ ŠMINKE (FOTO)
.

Slavna ljepotica Naomi Campbell na društvenoj mreži Instagram je pokazala svoju prirodnu kosu. 

Naomi Campbell svijetu je poznata po svojoj dugoj ravnoj kosi, no supermodel zapravo ima kovrčavu kosu koja je tokom godina podosta stradala zbog karijere. Naime, nakon što je godinama nosila ekstenzije i trpjela agresivne tretmane, njena prirodna kosa počela je otpadati i mjestimično je imala ćelava mjesta na glavi. 

OBLOGE OD OVOG POVRĆA LIJEČE SKORO SVE: Štiti od raka, liječi malokrvnost i depresiju, ali to nije sve!

naomi-campbell-1

naomi-campbell-pat-mcgrath

Iako se stanje u međuvremenu popravilo, Naomi i dalje najčešće nosi perike, a to ni najmanje ne skriva.

naomi-campbell-gap-campaign-interview-1100x733

 "Svi na svijetu nose perike, to me više ne brine. Radim što želim i što mi posao zahtijeva", rekla je jednom prilikom za ES Magazine. 

naomi-campbell8

Frizer koji se brine za Naomi Campbell, Ro Morgan, prošle je godine govorio o važnosti odmora od ekstenzija i perika kako bi se prirodnoj kosi dalo prostora za predah. Kad se perike i ekstenzije nose neprestano, to dovodi do gubitka kose. Ro Morgan smatra kako bi se prirodnoj kosi trebalo dati da raste barem svakih šest mjeseci.

n

20160818-192626

MAJKA SA DVOJE DJECE ŽIVI U OVOJ GARAŽI: Svi je osuđuju dok ne vide kako izgleda UNUTRAŠNJOST (VIDEO)

 

Ne propustite