SEVERINA PISALA MILANU, NJENE RIJEČI TJERAJU STRAH U KOSTI: Sada će je ovo SKUPO KOŠTATI

Show
SEVERINA PISALA MILANU, NJENE RIJEČI TJERAJU STRAH U KOSTI: Sada će je ovo SKUPO KOŠTATI
.

Krajem godine, kada se sumiraju priče koje su se najviše komentarisale, jedna od onih koja se u javnosti komentarisala bila je borba Milana Popovića i Severine za starateljstvo nad djetetom koja je kulminirala time što je Milan prijavio Severinu za nas.ilje u porodici.

severina2

Sve je počelo, podsjetimo, u aprilu ove godine, kada se pojavila prepiska koju su Milan i Severina vodili preko advokata, i to jer je Severina tražila odvojene sastanke u okviru postupka obaveznog savjetovanja.

severina

Sredinom oktobra ove godine, Milan je dobio e-mail od Severine koji je obilovao prijetnjama i uvredama na njen račun, nakon čega je Milan prijavio pjevačicu Centru za socijalni rad u Zagrebu za nasilje u porodici.

Severina u tom mejlu niže uvrede i prijetnje, nazivajući Milana "glupanom, nezdravim čovjekom koji se mora liječiti na psihijatriji, psihopatom, go*narom, zlotvorom, gadom, luzerom, manijakom, kriminalcem", a potom navodi i da bi Milana "najradije izle.mala po go*narskim kostima". 

severina-nsl

"Naišao si na jako pogrešnu osobu, znaš one koji na kraju filma pobijede gada? E, to sam ja, a ti si mali vršački luzer", zaključuje na kraju Severina.

Kako bi zakonski zaštitio sebe i dijete jer se plaši okruženja u kojem njihov sin Aleksandar odrasta, Milan je prijavio pjevačicu Centru za socijalni rad u Zagrebu za nasilje u porodici. Naime, njegov advokatski tim predočio je čelnicima Centra za socijalni rad Severinine uvrede, koje je iznela na račun oca svog dijeteta i time izvršila porodično na.silje.

igor-kojic-severina

288991-milan-popovic-severina-ls

Razrešenje situacije koja je uzburkala javnost tek se čeka, a najteže je sigurno Aleksandru, a porodična situacija na njega će nesumnjivo ostaviti posljedice.

"Takva situacija je veliki stres, pa na kraju dijete počne da osjeća anksioznost, depresivnost i bijes, koji se manifestuje kroz probleme u školi, nasilje u školi, bilo da je dijete nasilnik ili žrtva nasilja, pa čak dolazi do psihosomatike (žali se na bolove u glavi i stomaku) - objasnila je za "Žena.rs" Nikolina Milosavljević, psiholog i savjetnik za roditelje.

severina

ODUVIJEK SAM HTJELA KĆERKU: Emina Jahović progovorila detalje o BUDUĆOJ PRINOVI i da li će se ponovo UDATI

Ne propustite