STAVITE LUK U ČARAPE: Kada vidite koliko je to dobro za naše zdravlje stalno ćete to raditi

Porodica i zdravlje
STAVITE LUK U ČARAPE: Kada vidite koliko je to dobro za naše zdravlje stalno ćete to raditi
.

Stavite luk u čarape i osjetit ćete nevjerovatnu promjenu.

Ovo je jednostavan trik kako da pročistite krv i stimulišete unutrašnje organe pomoću crnog luka. 

luk

Sve što treba da uradite jeste da ga stavite u čarape tokom noći.

U kineskoj medicini vjeruje se da stopala predstavljaju direktan kontakt sa svim unutrašnjim organima, preko meridijana energije.

luk

Na stopalima ima oko 7.000 nerbnih završetaka, a tim nervima ona su povezana sa svim organima. Zato je idealna stvar stimulisati tačke na stopalima, na primer šetnjom bez obuće ili masažom.

Jedan od najboljih načina da se ovi nervni putevi, koji vode po čitavom organizmu, otvore, jeste baš pomoću luka. Ako želite da prečistite organizam, a da ne morate ništa da radite (poput saune ili držanja dijete) jednostavno isijecite crni luk na debele kolutove, stavite ih na tabane i preko obujte čarape. 

luk

Dok vi spavate, luk će da vam prečisti organizam.

Naime, poznato je da luk čisti kožu, jer uništava bakterije, a fosforna kiselina (ono zbog čega plačete kada siječete luk) u krvotoku može da učini čuda. Ako putem nervnih završetaka u stopalima uđe u krvotok, ova kiselina će prečistiti organe i krv, i poubijaće sve bakterije i bacile na koje naiđe.

luk-yt-12092018

Preporučuje se upotreba organskog luka, a stručnjaci naglašavaju da luk neće samo da vam pročisti organizam, već i vazduh. 

Iako ima neugodan miris, u staroj Engleskoj se upravo crni luk koristio za čišćenje vazduha od mikroba, kako ne bi došlo do širenja zaraza.

Ne propustite