POZNATA GLUMICA VIŠE NE LIČI NA SEBE: Nekada su muškarci uzdisali za njom, a sada se zgražavaju kad je vide

E buraz
POZNATA GLUMICA VIŠE NE LIČI NA SEBE: Nekada su muškarci uzdisali za njom, a sada se zgražavaju kad je vide
.

Ova glumica je nekada bila baš lijepa i zgodna. Svi muškarci su uzdisali za njom, a sada je već ne biste mogli prepoznati. Riječ je o Tari Reid koja je poznata o ulozi u ” Američkoj piti”.

1

 

Ona je poznata kao slatkica i zaista je osvajala svojim izgledom. Sada ima 42 godine, ali mnoge zabrinjava njen izgled. Naime, ako pogledate njene slike, vidjet ćete da joj koža visi i da s joj rebra baš vidljiva.

2

Očigledno da ima zdravstveni problem, kao što možemo primjetiti po njenoj mršavosti da je riječ o anoreksiji. Iako ona to odbija priznati, zaista izgleda previše mršavo. Složit ćete se da ovakav izgled uopšte nije zdrav.

tara

Nažalost, nije ona jedina koja se bori s ovakvim poremećajima.  Ne treba zanemarivati to stanje, već to treba početi liječiti. Bulimija,anoreksija i ostali poremećaji u ishrani nisu zanemarivati.

To je bolest, bolest koja nas može skupo koštati. Kada vidite kako ona sada izgleda, ostat ćete bez teksta. Pogledajte neke od njenih slika:

wenn35392086

3749866443d253b9a786

 

Šta kažete na ovo? Zaista izgleda jezivo, zar ne? Ko bi rekao da je to ona ista lijepa glumica? Zaist aje žalosno kada vidimo ovakvo nešto. Pogledajte tek noge koje su toliko mršave.  Mi želimo da ona dođe sebi i oporavi se.

Nekada su bile zgodne DAME sa savšenim oblinama i tijelom, a danas su  obični KOSTUR

Nevjerovatna transformacija ljepih glumica tjera nas da se ozbiljno zapitamo gdje je granica do koje treba ići sa dijetom. 


Kada su se pojavile na malim ekranima i postale poznate, glumice Anđelina Džoli, Meg Rajan, Tara Rejd i Deniz Ričards bile su san snova muškaraca širom planete!

Zgodne dame sa savršenim tijelom i oblinama taman koliko treba zaludele su muški rod i postavile ideale ljepote, ali danas je od toga ostalo jako malo.

ANGELINA JOLIE

1433335047-angelina-jolie-tomb-raider


Slavna Angelina odavno zabrinjava svojim izgledom, a šuška se da je njena težina pala ispod 45 kilograma!

2

Da sve bude još gore, glumica obožava da istakne tanak struk, pa kada je gledate iz profila, ne možete a da se ne zapitate šta se dogodilo sa njenim, nekada savršenim tijelom! 
Čak i kada pokrije struk i jezivo mršave ruke, pogled na Angelinine potkoljenice zaista nije prijatan.

MEG RYAN

meg-ryan-hurlyburly-1998


Slična situacija jeste i sa glumicom Meg Ryan

3

Kada su je paparaci primjetili u opuštenoj šetnji kroz grad, ostali su u šoku! Pored bolesne mršavosti, ruke glumice preplavljene su venama, nabreklim od preteranog vježbanja. Kome je ovo lijepo?!

DENISE RICHARDS

denise-sheen


Ništa bolje ne izgleda ni glumica i supermodel Denise Richards. Iako se ograničenje težine podrazumjeva kada je riječ o manekenkama, lijepa Denise je očigledno preterala sa dijetom. Njene noge više nisu ženstvene i savršene kao nekada, već više liče na dva štapića, pokrivena prenaglašenim mišićima. 

4

TARA REID

thara-reid


Po mnogima najgora situacija jeste slučaj glumice Tara Reid. Ona obožava da objavljuje golišave fotografije sa plaže na društvenim mrežama, iako je od njenog zgodnog tijela sada ostao samo skelet i koža.

5

U njenim previše tananim butinama nema ničeg privlačnog, pa su je čak i fanovi upozorili da provjeri da li je slučajno u pitanju neka bolest! 

Džoan Van Ark

1

Ova talentovana glumica iza sebe ima dugu karijeru, posebno u emisiji “Dalas”, ali sada je neprepoznatljiva kada se uzme u obzir koliko je plastičnih hirurgija imala. Ne može se kriviti što sa 70 godina pokušava da povrati mladalački izgled, ali njeni botoksi i implanti uništili su joj lice.

Pamela Anderson

2

Kada pogledate mlađe fotografije Pamele Anderson, jasno vam je zašto se probila u Holivudu. Ona se odlučila da poveća grudi, nakon čega ih je smanjila jer nije bila zadovoljna veličinom. Uklonila je bore, imala nekoliko botoks operacija lica i vjerovatno nosa.

Donatela Versaće

3


Ova poznata dizajnerka važi kao istaknuti član društva, ali imati para ne znači da treba da ga trošite na smešne i pretjerane plastične hirurgije. Bez obzira koliko je lijep brend vaše odjeće, ne može vas spasiti takav izgled. Sada ima 61 godinu i njene usne su čudno naduvene, a obrazi takođe operisani.

Džoan Rivers

4


Rivers je priznala da je imala bezbroj operacija, uključujući botoks, vratni dio, lice, oči, nos i šta sve ne. Samoproklamovana “zavisnica od plastičnih hirurgija”, komičarka kaže da je prvi put smanjila nos kada je imala 20 godina. Jednom je izjavila: “Voljela bi da imam sestru bliznakinju, tako da bih mogla da znam kako bih izgledala bez plastične hirurgije”.

Kortni Lav

5


Nema sumnje da je Kortni nekada bila apsolutno predivna. Kao i mnogi drugi na ovoj listi, patila je od niskog samopouzdanja i počela da ide na plastične operacije od 1980. godine, kada je operisala nos. Kasnije je nekoliko puta povećala grudi. Sada ima 51 godinu i uspjela je da sredi zdravlje rehabilitacijom od 2007. godine.

Džoselin Vildenštajn

6


Bila je udata za francuskog milijardera i potrošila je preko 4 miliona dolara kako bi dobila “mačiji” izgled, kako bi zadovoljila svog muža koji je bio ljubitelj mačaka. Razišli su se 1999. godine, prevarivši je sa ruskim modelom koja nije izgledala kao mačka. Završio je u pritvoru, a ona je dobila odštetu od 2,5 milijardi dolara u slučaju razvoda i dodatnih 100 miliona u narednih 13 godina.

Bridžet Bardo

7


Jedna od najvećih filmskih ikona 50-ih i 60-ih, glumila je u 47 filmova, ali se penzionisala 1973. godine. Dobila je priznanje za popularizaciju bikinija. Nije imala mnogo plastičnih hirurgija, ali je jasno da je pretrpela posljedice starenja. Ne morate biti stari da stavite odgovarajuću šminku i sredite kosu.

Šer

8


Kada su je pitali kako se osjeća kada je starija, rekla je: “Ne dopada mi se. Svako ko kaže da voli, laže”. Imala je par plastičnih operacija, počevši prvo od grudi, kasnije usana i bora oko očiju. Mislila je da će da izgleda mlađe, a u stvari izgleda samo plastičnije.

Dženis Dikinson

9


Smatra se prvim supermodelom na svetu i prije operacija je smatrana lepoticom. Sada ima 60 godina i do sada je imala nekoliko operacija kako bi zadržala svoj mladalački izgled. Usne, obrazi i lice su joj drastično promijenjeni tokom vremena i to se dešava kada vam kažu da ste jedna od najveličanstvenijih žena na svijetu i onda shvatite da niste imuni na starenje.

Lil’ Kim

10


90-ih godina važila je za jednu od najprivlačnijih reperki na svijetu, sve do 2005. godine kada je završila u zatvoru. Nakon izlaska uradila je plastične operacije kako bi ponovo privukla pažnju javnosti i operisala je kožu i tkivo kako bi promjenila oči i uklonila masne naslage. Uz pomoć jakih kiselina i hemikalija, izbjelila je lice.

Keti Prajs

11


Keti je postala poznata kao model i htjela je da izgleda savršeno, zbog čega je prošla kroz niz plastičnih operacija. 2015. godine je povećala usne i podelila sa drugima na Instagramu, ali su njeni obožavatelji reagovali negativno. Prvu operaciju je imala sa 18 godina kada je povećala grudi, a kasnije je operisala nos, zube, išla na liposukciju i na kraju smanjila grudi kao Pamela Anderson.

Dženifer Grej

12

Njena promena nije drastična kao kod ostalih ličnosti sa liste, ali jednostavna operacija uništila joj je karijeru. 90-ih godina operisala je nos u pokušaju da ga poboljša, ali je izašla iz operacione sale drugačija, jer su joj hirurzi uradili previše dobar posao menjanja lica. Pokušala je ponovo da pristupi glumačkoj sceni i promjeni ime, ali nije uspjela.

Trina MekDži

13


Nakon ponovnog okupljanja na setu serije “Momci upoznaju svijet”, Trina je bila neprepoznatljiva. Iako nije htjela da prizna, imala je operacije lica, nosa i izbjeljivanje kože. Nije uradila ništa posebno na setu, osim što je izgledala neprepoznatljivo.

Hajdi Montag

14


2005. godine je učestvovala u rijaliti emisijama i nije ni čudo što je osetila pritisak da treba da ide na plastičnu operaciju. 2010. godine je priznala da je išla na 10 različitih operacija i tužno je dodala da su joj grudi neujednačene i da ima ožiljke. Velike izrasline vjerovatno su najvidljivije. Ima i ožiljak na zadnjici za šta je izjavila “Ljudi imaju manje ožiljaka nakon saobraćajki, nego ja na tijelu”.

La Toja Džekson

15


Bila je uspješna kao muzičarka, glumica i model. Pored oca Majkla, potrebno je imati dosta talenta, ali ne i pribegavati tako teškim plastičnim operacijama. Izbjelila je kožu, oči i nos. Sada ima 60 godina i za njom je ostao samo pokušaj da spasi izgled, ali ne i karijeru.

Ne propustite