ONA ĆE VAM POKVARITI DAN! Bila najzgodnija na svijetu, a onda su kilogrami počeli da se lijepe: Evo kako sada izgleda

E buraz
ONA ĆE VAM POKVARITI DAN! Bila najzgodnija na svijetu, a onda su kilogrami počeli da se lijepe: Evo kako sada izgleda
.

Ova glumica i manekenka je bila proglašena za najzgodniju na svijetu, a sada ima višak kilograma. Znate li ko je u pitanju? Riječ je o Kelly Brook koja je mnoge osvojila svojim izgledom.

1

 

Bila je veoma zgodna, pa nije ni čudno što su je proglasili za najzgodniju na svijetu. Ipak, sada ima višak kilograma, a to su naravno svi počeli da komentarišu. Znate da se poznatim ličnostima prate razne sitnice o kojima će se kasnije pisati.

Da li je to odjevna kombinacija, mjesto gdje su boravili i sl. Imali ste prilike vidjeti razna polemisanja o nekim sitnicama vezanim za poznate ličnosti.

2

 

Sada se podigla pompa oko njene kilaže jer je primjetno da ima nekoliko kila viška. S obzirom da je prije bila baš mršavija, ova promjena je primjetna.

Počeli su razni komentari, ali ono što treba istaknuti jeste da nisu svi bili negativni. Mnogi su rekli kako ona zaista nosi i ove kilograme dobro i da je veoma zgodna. Ovdje možete vidjeti kako to ona sada izgleda:

3

4

Skrolajte do dna da vidite kako užasno danas  izgleda.

TVRDE DA JE NAJLJEPŠA ŽENA NA SVIJETU! Svi luduju za njom, a muškarci joj se pod noge BACAJU : Slika broj PET ostavlja bez daha

Madalina Diana Ghenea manekenka je i glumica iz Rumunije, ali već godinama živi i radi u Italiji.

Iako je njena karijera tek u usponu, mnogi je već proglašavaju najljepšom ženom svijeta.

Zbog svog egzotičnog izgleda, pojavila se u brojnim kampanjama, serijama, televizijskim emisijama, ali i muzičkim spotovima.

Mnogi je nazivaju novom Sophijom Loren.

Pogledajte fotografije i sami procijenite da li je ona najljepša žena na svijetu?

1

2

3

4

8

5

6

7

 

9

10

11

12

13

14

15

Evo kako danas izgleda :
 

naslovna

 

Ne propustite