Kažu da je najljepša manekenka, a sada su isplivale slike bez šminke, sa masnom kosom : POTPUNO RAZOČARENJE

E buraz
Kažu da je najljepša manekenka, a sada su isplivale slike bez šminke, sa masnom kosom : POTPUNO RAZOČARENJE
.

Ova djevojka je veoma popularna, a smatraju je najljepšim Viktorijinim anđelom. U nastavku pogledajte kome je riječ…U pitanju je Taylor Hill koja je počela karijeru modela još kao tinejdžerka kada ju je jedan agent primjetio.

2

 

Moramo priznati da je ona baš lijepa i pokazatelj je prirodne ljepote. Danas smo nekako bombardovani od strane medija sa silikonskim starletama.

large

Nekako nam je nametnuto mišljenje da tako trebaju izgledati djevojke. To je pogrešno razmišljanje.  u redu je da uradite meku korekciju, ali nipošto neka pretjerivanja. Svakako je ljepše vidjeti prirodnu lijepu djevojku nego vještačku.

taylor-hill-holding

Sami uporedite i sve će vam biti jasno.  Taylor je jedna od prirodnih ljepotica, njen izgled joj je dosta pomogao i mnogi je smatraju za jednom od najljepših manekenki.

Skrolajte do dna da vidite ovaj užas bez šminke.

Rijetke slike poznatih koje do sada niste imali priliku da vidite : Džastin Biber će vam popraviti dan

Redovno imamo značajnu mjeru za razmišljanje o našim slavnim ljudima. Kako su se pretvorili u uspješne ljude, kakav je bio njihov doživljaj, kako je njihova adolescencija, kako bi zaista izgledali bez kozmetike i tako dalje? Imamo nekoliko slika, u stvarnosti, neke izuzetno neuobičajene fotografije naših najdražih velikih imena. Pogledaj!

Robert Downey Jr. i Sarah Jessica Parker, 1983

1

 

Roditelji Angeline Jolie, 1972.

2

 

Leonardno DiCaprio, 1991

3

 

Kardshian-Jenner porodica, 1995

4

 


Shaquille O Neal i Bill Gates, 1999

5

 

Princeza Diana i Rowan Atkinson, 1984

6

 

Linkin park, 1997

7

 

Justin Bieber, 2007

8

 

Barack Obama, 1980

9

Najpoznatije svjetske zvijezde koje su porijeklom sa naših prostora

Ove poznate ličnosti svakodnevno gledamo na televiziji ili čujemo na radiju, a vjerovali ili ne, oni su nam bliži nego što mislite! Pogledajte 15 zvijezda koje su zapravo slovenskog porijekla.

1. Al Janković

1

Al je poznat kao bestseler muzičar, pisac parodija, glumac i filmski producent. Poznat je po hitovima kao što su "Eat it", "White&Nerdy", "Like a Surgeon" i "Amish Paradise". Otac Alfreda Metjua Jankovića porijeklom je Srbin.


2. Dejvid Borijanaz

2

Najpoznatiji je po ulozi Ejndžela u TV seriji "Bafi ubica vampira" i ulozi Silija Buta u seriji "Bouns". Njegovo prezime Borijanaz je slovenačko-italijanskog porijekla, a njegova majka je polu-Slovakinja.


3. Goran Višnjić

3

Goran je jedan od najpoznatijih glumaca slovenskog porekla u Holivudu. Uzdigao se ulogom doktora Luke Kovača u seriji "Urgentni centar", a nakon toga ulogama u filmovima "Muškarci koji mrze žene", "Početnici" i drugi. Njegova oba roditelja su porijeklom iz Hrvatske.


4. Tomislav Miličević

4

Tomislav “Tomo” Miličević rođen je u Sarajevu, u Bosni i Hercegovini, a roditelji su mu poreklom Hrvati. On je gitarista benda "Thirty Seconds to Mars". Tomislavova sestra Ivana se bavi glumom.


5. Džo Manganelo

5

Glumio je u filmu Spajdermen, a poznatiji je po serijama "Prava krv", "Kako sam upoznao vašu majku", "Urgentni centar" i druge. Rođen je 1976. godine, a majka mu je porijeklom iz Hrvatske.


6. Džek Vajt

6

Glavni vokal gitarskog dua "The White Stripes", takođe i "The Raconteurs " i "The Dead Weather", Džek je rođen u Detroitu, a majka mu je Poljakinja, koja, po nekim izvorima, i dalje insistira na tome da se Džek oženi Poljakinjom.


7. Džared Padaleki

7

Prepoznatljiv je postao nakon serije "Gilmorove", a pravu slavu stekao je glumeći Sema Vinčestera u seriji "Lovci na natprirodno". Rođen je u Americi, ali mu je otac Poljak.


8. Ešton Kučer

8

Ovaj glumac stekao je slavu zahvaljujući ulozi Kesta u seriji "Vesele 70-e" i postao jedan od najplaćenijih glumaca u Holivudu. Njegov otac je Čeh, a njegova majka je polu-Čehinja.


9. Erik Bana

9

Erik je rođen kao Erik Banadinović u Melburnu, a otac mu je iz Hrvatske. Njegovi najpoznatiji filmovi su "Hulk", "Pad crnog jastreba", "Troja", "Zvezdane staze".


10. Leonardo Dikaprio

10

Baka ovog poznatog glumca, Helena Indenbirken, zapravo je rođena kao Jelena Smirnova u Rusiji. Dikaprio se izjašnjava kao polu-Rus. Izjavio je da bi volio da dobije ulogu Putina ukoliko se ikada bude snimala njegova biografija. A da ne pominjemo to da je i njegov dubler ruskog porijekla.


11. Džejson Mraz

11

Pjevač poznat po hitovima “I’m yours” i “I won’t give up” rođen je u Americi, ali njegovi korijeni su u Češkoj i Slovačkoj, zahvljujući njegovom ocu, Tomašu Mrazu.


12. Verner Hercog

12

Hercog je poznat kao scenarista, autor, glumac i producent, a po mnogima jedan od najboljih reditelja koji su i dalje živi. Rođen je kao Verner Stipetić u Minhenu, a majka mu je Hrvatica. Kasnije je prihvatio prezime svog oca, Hercog, koje je smatrao prikladnijim za jednog reditelja.


13. Andreas Kiser

13

Andreas je brazilsi gitarista, producent i tekstopisac. Najpoznatiji je po tome što je gitarista popularnog metal benda "Sepultura". Kiser je rođen u Brazilu, a njegova majka je iz Slovenije, tačnije iz Maribora.


14. Mark Matejka

14

Mark je muzičar rođen u Teksasu u SAD-u, a njegov otac je porijeklom iz Češke. Najpoznatiji je kao gitarista benda "Lynyrd Skynyrd".


15. Džon Krasinski

15

Američka filmska i televizijska zvijezda Džon Krasinski vjerovatno je najpoznatiji po ulozi Džima Halperta u NBC-ovoj seriji "Ofis". On je rođen u SAD-u, a njegov otac je porijeklom Poljak.

Slažete li se da izgleda užasno ?

Ono što je još čini posebnom jeste da nema problem kačiti slike bez šminke. Nedavno je okačila sliku koja je izazvala veliku pažnju. Nije nosila šminku, te su joj se mogle uočiti bubuljice, a ni kosa nije bila nešto sređena.

3

 

Ona je tu sliku okačila bez nekog problema,  a tako ljudi mogu vidjeti da su i ome obične djevojke. I one imaju neke nedostatke, kao i sve ostale. Bilo je dosta pozitivnih komentara i hvalili su njenu ljepotu, dok je bilo i onih koji su joj rekli da ne kači više takve slike.

Ne propustite