"TI SI MENE JAVNO PONIŽAVAO": Nakon priča o razvodu, Severina se OGLASILA

Show
"TI SI MENE JAVNO PONIŽAVAO": Nakon priča o razvodu, Severina se OGLASILA
.

Pjesma Imaš pravo, po mnogima jedna od najljepših balada u Severininoj karijeri, objavljena je danas u podne na njezinoj Facebook stranici. Muziku je napisao Giorgos Sampanis, a tekst Marina Tucaković.

''Pjesmu Nikosa Oikonompoulosa, Ine Kati Laika, je danima slušao moj suprug, a onda me nagovorio da ju pošaljem Marini Tucaković da napiše tekst. Posvećujem ovu pjesmu ženama herojima koje su žrtve bilo koje vrste nasilja. Za sve nas osjetljive…'', kaže Severina.

severina

Pjesma Imaš pravo novi je singl najiščekivanijeg albuma u regiji – Halo, koji izlazi 1. februara 2019. godine.

Spot potpisuje redatelj Darko Drinovac, a prema Severininim riječima, predstavlja pravo-remek djelo te jedan od najljepših spotova u njezinom životu.

Pjevačica Severina Kojić posljednjih dana nalazi se na naslovnicama srpskih medija. Glavna tema je njen navodni razvod s suprugom Igorom. 

severina

severina-igor

severina2

SEVERINA KOJIĆ TRUDNA? Nije više mogao da šuti, oglasio se Keba: "Ovo svi moraju znati"

No, između ostalog spominje se i kašnjenje albuma koji je u pripremi. Kako je i zašto je došlo do kašnjenja objasnila je pjevačica na društvenim mrežama. 

severina-i-igor2

“Dragi moji, a sad vam moram reć’ pravi razlog zašto kasnim s ovom pločom. Eto zato jer sam slaba na pjesme. Sve je bilo “unaprijed gotovo” trebali smo izaći još u šestom mjesecu, a onda su mi dva svemirca po imenu Tonči Huljić i Jala Brat kao neobavezno samo da čujem poslali još dvije pjesme” rekla je pjevačica dodajući da dobrim pjesmama nije mogla odoljeti te da album izlazi 1. februara. 

Srpkinja NAJVRELIJOM fotkom do sad zaludjela sve: A tek kad vidite donji dio, neće vam biti dobro KOMENTARI NE PRESTAJU

Ne propustite