EKSTRA NENA JE BILA ZVIJEZDA 90-TIH, SVI SU UZDISALI ZA NJOM: Evo kako ona DANAS izgleda! (FOTO)

Show
EKSTRA NENA JE BILA ZVIJEZDA 90-TIH, SVI SU UZDISALI ZA NJOM: Evo kako ona DANAS izgleda! (FOTO)
.

Bila je velika zvijezda devedesetih, ali u jednom trenutku se potpuno povukla sa estrade i odrekla scene i mikrofona. Snežana Berić, kako glasi njeno kršteno ime, imala je život pun prepreka i promjena. Odrastanje joj nije bilo lako, sa 16 godina je ostala bez roditelja, sama sa sestrom o kojoj je brinula. Uprkos svemu, o privatnom životu Ekstra Nene se malo zna.

O ljubavnom životu i muškarcima koje je volela Ekstra Nena je rijetko govorila. Godine 2009. se udala za dr Miroljuba Jevtića koji je bio na funkciji zamjenika direktora “Željeznice Srbije”. Sve je iznenadila kada je priznala da se udala poslije svega osam dana poznanstva, prenosi list "Kurir".

nence

"Danas smo se upoznali, za sedam dana ponovo vidjeli, a osmog dana riješili smo da se vjenčamo. I vjenčali smo se. Ne mogu sad da kažem da mi se dopala njegova kosa ili visina... Ne! Jednostavno sam osjetila da je to neko s kim vrijedi provesti život. Prijatelj mi kaže: "Vi ste ko latino serija." To je istina. Sad ne brinem ni o čemu. Imam čuvara. Na meni je samo da učestvujem u životu i da budem bolja nego što jesam. Moj muž je na prvom mjestu!

nena

nenaaa

hqdefault

201820263

Ravnopravno razgovaramo o svemu. On jeste doktor nauka iz oblasti saobraćaja i menadžmenta i redovni profesor na Univerzitetu, ali njegova struka meni nije apstraktna. I ja sam, takođe, u akademskoj oblasti- izjavila je tada Nena za „Ilustrovanu politiku“.

Brak im se okončao poslije manje od godinu dana. Rijetko kada je govorila o razlozima.

971379-ekstra-nena-ls

- Bila sam u braku, nažalost, jako kratko jer smatram da, kada se ne podudaraju iste dimenzije, treba se razdvojiti - naglasila je Ekstra Nena u emisiji „Iz profila“.

Danas nastupa s vremena na vrijeme i pojavljuje se u emisijama samo kada ima razloga za to. Ponekad organizuje svoje kabaree i igrokaze, a posvećena je i pisanju knjiga, pogotovo poezije. Objavila ih je četiri, a jedna je prevedena čak i na kineski jezik.

30593591-429911057452230-2741387061356396544-n

Ipak, devedesete su loše uticale na njenu karijeru. Nije bila od onih koja bi nastupala na svakakvim slavljima i proslavama, I izbjegavala je trend posljednje decenije 20. vijeka. Videvši da od prave i kvalitetne muzike nema prevelikog uspjeha, ostavila je to po strani i kasnije se posvetila obrazovanju.

nena1

Ekonomiju koju je studirala kao mlada je napustila još tih godina pa je kasnije završila osnovne studije - Menadžment u kulturi I umjetnosti.

16110290-1326285254059256-3747146094295908352-n

Završila je i magistraturu I nakon toga doktorat na Megatrend univerzitetu u oblasti ekonomije. Već više od deset godina radi u ovoj obrazovnoj instituciji kao profesor. Za sebe kaže da je dobar pedagog jer joj je osnovni cilj da se student ne nerviraju već nauče nešto.

nena-1

ISPLIVALE ZAJEDNIČKE SLIKE! S njim je POBJEGLA Aleksandra Prijović sa samo 15 godina kako bi se udala (FOTO)

Ne propustite