Ako želi da vas osvoji svaki momak će vam podvaliti ovih SEDAM laži

E buraz
Ako želi da vas osvoji svaki momak će vam podvaliti ovih SEDAM laži
.

Kada izlazite sa tipom, on postaje središte vašeg svijeta. Život postaje lijep i provodite veći dio svog vremena zajedno. Ali život nije bajka koja završava sretno poslije. Kada ste u vezi, postoji stalni strah da ga izgubite.

Vaši strahovi i sumnje teško su vas udarali kad je iznenada prestao dati svojih 100%. Počinjete osjećati pomak u svom stavu. To je tačno kada trebaš uzeti sve u svoje ruke. Potražite ove znakove.

Njegov mobilni je izvan dometa

1

Odjednom ima lozinku o svemu što posjeduje! Njegova je privatnost problem i to je nešto što nije za raspravu. On drži telefon dalje, i postaje neugodno kad sjedite blizu njega dok on šalje SMS. Tajni tekstovi, e-poruke ili čak pozivi postaju česti.

 

Nema komunikacije

2

Komunikacija je ključ za stabilne odnose. Kada vaš partner prestane komunicirati, uzmite ga kao crvenu zastavicu. Ako iznenada gubi interes za izgradnjom razgovora, prestaje vam govoriti o svojim prijateljima ili radu, to je definitivan znak problema.

 

Neverbalni jezik se mijenja kad je oko vas

3

Možete znati kada nekome nije ugodno ili se pretvara da je normalno oko vas – pogotovo kada je neko s kojim ste puno vremena provodili u posljednje vrijeme.

 

Novi prijatelji za koje niste čuli da postoje do sada

4

Primjećujete li da je sada pronašao novu grupu prijatelja? Jeste li se upoznali? Ako nema ničega za skrivanje, uključiće vas u svoju društvenu grupu, ili ako ne, barem ćete ih poznavati po licu.

 

Osjećam se krivom

5

Napad je najbolja odbrana, a varalice to najbolje znaju. Oni troše znatno vrijeme planiranja kako pokrivati svoje staze. Oni predviđaju vaš odgovor i spremni su se nositi s njom. Oni će vam prebaciti krivnju.

 

Otkazuje planove

6

Vi ne provodite onoliko vremena koliko ste nekoć koristili i to duboko utiče na vas. Ako vaš dečko ili partner poništava svoje planove s vama, znajte da on stvara nove s nekim drugim. Čak i kada se pojavi, on je rastresen i želi otići.

 

Previše je dobar da bude istinit

7

Je li vaš dečko odjednom pretjerano prijateljski i ne možete vjerovati svojim sretnim zvijezdama? Dva su razloga zašto bi varalica ili lažljivac postali suviše predobri da bi bili istiniti. Imajući aferu može učiniti da se neko osjeća privlačnijim i sretnijim uopšte.

SUROVA ISTINA : Muškarcima nisu ni na kraj pameti ove stvari s kojima se žene bore

Sigurno će biti zanimljivo i sadašnjim i budućim roditeljima da vide kako stvarno izgleda materinstvo i kako jedna majka provodi svoje dane. Treba da znate da nema ljepšeg i težeg zadatka od brige o djeci i skidamo kapu svim mamama na ovom svijetu.

Dnevna rutina

2

2-2


Dnevna rutina svih majki na poodiljskom odsustvu izgleda ovako: nahrani, operi, promijeni pelenu, počeši, nahrani, promijeni pelenu, operi odjeću (da, bebe mnogo balave i pljuckaju!), igraj se sa zvečkom, opet opera, nahrani, prošetaj… U takvim okolnostima, čak i odlazak lekaru na rutinski pregled je nešto krajnje neubičajeno.

Bez rasporeda

3

3-3


Čini se da ništa ne može biti pogodnije za majku i bebu od praćenja rasporeda. Čak i pedijatri to savjetuju. Ipak, gruba stvarnost se često umiješa u planove. Vrijeme za spavanje? Beba plače i odbija da bude u krevecu. Odbija hranu. Vrišti dok je šetate u kolicima. Mama može samo da prihvati i da se prilagodi promijenljivom raspoloženju svog šefa, ovaj, bebe.


 
Ne vidite rezultate svog rada

4

4-4

 

Šta može biti prijatnije od osjećaja da ste radili naporno na nečemu i ostvarili željeni cilj? Avaj, žena na porodiljskom odsustvu može samo da sanja o dostignućima. Koliko god teško radila za dobrobit porodice, rezultati nisu nikada vidljivi. Teško je održavati red u kući, jer samo što ste pokupili igračke sa poda, one su se ponovo našle na njemu. Oprali ste tonu prljavog veša ujutru? Do uveče već imate gomilu isflekane odjeće.


Manjak samopouzdanja

5

5-5

 

Materinstvo utiče na karijeru, društveni život i na tijelo žene. Ovo je najčešće privremeno, ali žene na porodiljskom odsustvu ovo sigurno ne znaju. Hoće li biti u stanju da se vrati na posao? Kad? Hoće li se vratiti u staru formu? Hoće li biti zanilmljiva svojim nevjenčanim prijateljima, jer više zna o grčevima i dojenju nego o filmovima i modi? Takve misli su joj stalno na umu i ne doprinose njenom samopouzdanju.


Bezuslovna ljubav

6

6-6

Umor, dosadna rutina i sumnja u sebe nekako nestanu kada joj se beba osmjehne po prvi put i kaže “mama” ili “volim te”. Proklete bile sve teškoće! Vrijeme je za.. još jedno porodiljsko odsustvo!

Ne propustite