PJEVAČICE KOJE SU SE UDALE ZA SVOJE FANOVE: Evo kako je sve počelo (FOTO)

Show
PJEVAČICE KOJE SU SE UDALE ZA SVOJE FANOVE: Evo kako je sve počelo (FOTO)
.

Smatra se normalnom pojavom da, ako ste u tinejdžerskim godinama, gajite simpatije prema svojim idolima iz sveta muzike, sporta, filma ili bilo koje druge javne profesije.

Ali gotovo je nemoguće, ili barem djeluje nestvarno, da se i vaš idol zaljubi u vas i da završite pred oltarom ili matičarem. Osim ako niste sretnici poput Duška Tošića,Ivana Marinkovića, Stefana Đurića Raste ili Igora Kojića, kojima je to pošlo za rukom!

jelena

1dusko-jk-e4o

Jelena Karleuša upoznala je Duška Tošića 2006. godine tako što ju je on pozvao na piće. Pristala je, iako nije znala baš ništa o njemu.

- On je bio jako uporan. Prvo sam zgrešila s njim, a onda sam na Guglu provjerila koliko ima godina. Tad je imao 21 i ja sam mu rekla: "Dečko, sad ćeš ti morati da me oženiš, pošto ova bruka mora da se opravda." Duško sad ima milione, a sa 16 godina, kada je došao u Beograd, nije imao ništa. Naknadno sam saznala od njegovih drugara iz OFK da je ta sobica u kojoj je on živio bila oblijepljena mojim posterima. Na kraju balade, on je ženu sa postera oženio i napravio joj dvoje djece - nedavno je ispričala pjevačica.

goca5

ivan-goca

goca

Sličnu sudbinu kao Jelena, imala je i Goca Tržan. Njoj je Ivan Marinković izjavio ljubav još 2001. godine kada se se sreli u jednom salonu. Prišao joj je, predstavio se kao njen fan i rekao da je zaljubljen u nju, ali mu je Goca samo napisala autogram i otkačila ga, misleći da je Marinković još jedan u nizu njenih obožavalaca. Situacija se potpuno okrenula 2006. godine, kada je Tržanova ponovo srela Ivana. Toliko se zaljubila u njega da je preko prijatelja došla do njegovog broja i počela da ga zavodi. Ostatak njihove priče je svima dobro poznat: vjenčali su se 2007, dobili kćerku Lenu, a razvod je uslijedio 2011. godine. U međuvremenu, Goca se udala za Radomira Rašu Novakovića, svog bubnjara, a Marinković je postao najpoznatiji bivši muž u Srbiji i rijaliti učesnik.

severina1

igor-kojic-severina

Mnogi su bili šokirani kada se saznalo da je Severina Vučković uplovila u vezu sa petnaest godina mlađim Igorom Kojićem. Njihov susret desio se u februaru 2015, kada je pjevačica imala koncert u Sava centru, a tome je posredovao menadžer Edvin Softić. Njega je Igor zamolio da ga upozna sa Severinom, u koju je dugo bio zaljubljen, a ispostavilo se da ni njoj nije bilo potrebno mnogo vremena da joj prorade emocije prema Kebinom sinu. Vjenčali su se iste godine.

rasta1

ana-i-rasta-08-foto-nkostic-630x380

Stefan Đurić Rasta još kao klinac bio je opčinjen Anom Nikolić, o čemu govore i njegove pjesme koje joj je posvećivao dok nije postao poznat. Rjeper je svoju pjevačicu upoznao 2016, kada ga je ona angažovala da joj napiše pjesme za novi album, a tokom rada u studiju uplovili su u vezu koju su u julu mjesecu iste godine krunisali brakom. Poslije godinu dana postali su roditelji kćerke Tare, a prije nekoliko mjeseci po drugi put su donijeli odluku da se razvedu, "Kurir.rs".

ana-nikolic-rasta-1

PLAČE ON, PLAČEM JA: Marija Šerifović raznježila sve kada je objavila DIRLJIV snimak sa NJIM, NIKADA MI NIJE BILO TEŽE! (VIDEO)

Ne propustite