"Malo me sramota da to kažem" Šaban Šaulić je 43 godine u braku, a evo šta sa ženom nikada ne radi, NIKO NE MOŽE DA VJERUJE

Show
"Malo me sramota da to kažem" Šaban Šaulić je 43 godine u braku, a evo šta sa ženom nikada ne radi, NIKO NE MOŽE DA VJERUJE
.

Popularni pjevač Šaban Šaulić kaže da njegova supruga Gordana voli more, dok on voli Dunav i pecanje sa prijateljima, zbog čega se često mimoilaze.

gg1

Kralj narodne muzike već godinama pokušava da se zauvijek preseli iz Beograda u Krčedin, gdje uglavnom i boravi. On kaže da suprugu Gocu ne vodi u vikendicu često jer ona nije ljubitelj takve vrste opuštanja i odmora.

g6

"Ja sam dunavski vuk, tamo sam skoro stalno sa prijateljima, društvom i čamcima. Iako sam čuo da mjeseci koji u svom imenu imaju slovo r nisu dobri za ribolov, ja na to ne obraćam pažnju. Sada sam, recimo, u septembru imao dobar ulov, naročito smuđa, tako da ta teorija, ako gledamo po tome, pada u vodu", kaže Šaban, a na pitanje koji je najveći ulov koji je imao kaže:

g5

"Malo me sramota da kažem jer svi pričaju kako pecaroši vole da lažu, ali ovo je istina koju sam dokazao fotografijama. Uhvatio sam soma od 36 kilograma u Dunavu. Prestravio sam se kada sam ga izvukao i vidio onu lobanju i glavu. Pitao sam se da li je moguće da sam ja ovo upecao?! Svi smo se slikali sa tim somom, čitava ekipa mojih pecaroša."

g4

On kaže da ga u hobiju ne prati supruga Goca jer ne voli takav način odmora i opuštanja.

gg

"Nisam vodio Gocu nikada u vikendicu kada pecam. Ona nije taj tip, ona je više za more. Goca voli more, a ja volim Dunav.

gg2

Nismo na istim talasnim dužinama, ali, bože moj, neka ona voli šta voli, ja znam šta ja volim", kategoričan je pjevač.

g3

Za Šabana Šaulića kažu da mu još uvijek nema ravnog kada je glas u pitanju.

g1

"To mi je majka priroda dala, nikada nisam poput svojih kolega čuvao glas. Uvijek sam voljeo da se družim, a volim i čašicu, što da ne, pa i ja sam živo biće. Svakako, imam dosta prijatelja pa često sjednemo i nazdravimo, a ja uzmem uvijek najhladnije piće.

g

Svi se tome čude kako mogu toliko hladan napitak da pijem, ali genetika mi je dobra", izjavio je on.

ANDREANA ČEKIĆ POKRENULA LAVINU ODUŠEVLJENJA SVOJIM GLASOM! Publika joj lijepila eure na čelo kada su čuli pjesmu!

Ne propustite