Ova Srpkinja krije svog muža milionera: Kazahstanac ne pokazuje lice, ali kad vidite šta joj radi, SVE ĆE VAM BITI JASNO (VIDEO)

Zanimljivosti
Ova Srpkinja krije svog muža milionera: Kazahstanac ne pokazuje lice, ali kad vidite šta joj radi, SVE ĆE VAM BITI JASNO (VIDEO)
.

Milica je majka troje djece, kaže da na sve negativne kritike odgovara pozitivno i voli da širi takvu energiju.

mm1

Srpkinja Milica Polskaja, koja je udata za misterioznog Kazahstanca, objavila je novi video na Jutjubu, a koji je snimao njen suprug.

d

mm

Majka troje djece sa mužem živi u Almatiju i svakodnevno objavljuje fotografije i video snimke, ali iz nekog razloga, krije lice svog supruga.


Na snimku se vidi kako bračni par odlazi na večeru u njen omiljeni restoran, a ona je ovog puta lice svog supruga sakrila smajlijem.

m6

Kako je i sama rekla, u posljednja dva dana njen kanal je postao popularniji, mnogo je ljudi koji joj se dive, prate je i obožavaju, ali kaže da dobija i negativne komentare.

m5

Milica, koja je inače majka troje djece, kaže da na sve negativne kritike odgovara pozitivno i voli da širi takvu energiju.

m3
Na kraju snimka pokušala je i muža da "uvuče" u blog, ali je on to iskusno izbjegao.

Ona je pokušala da se našali sa suprugom, koji je upitao "da li ga voli", ne znajući da snima cio razgovor.

m

- Muž mi postavlja pitanja, slušajte njegov glas - rekla je Milica sa osmjehom, dok se u pozadini čuje glas njenog misterioznog supruga.

images


Srpkinja je ponovo pokupila brdo pozitivnih komentara, a mnogi su rekli kako je prelijepa i da izgleda kao da je rođena Ruskinja.

m8

Bilo je i onih koji su rekli da im je ona nova omiljena Jutjuberka.

m7m9mm2

Bik je jurio prema njemu, a ono što se dogodilo će vas ostaviti bez riječi!(VIDEO)

Ne propustite