SVE PUCA NA NJOJ: Muškarce ostavlja bez daha, žene žele ovakvo tijeli, ali kad vidite OSTALE slike, OSTAT ĆETE TOTALNO ZBUNJENI

E buraz
SVE PUCA NA NJOJ: Muškarce ostavlja bez daha, žene žele ovakvo tijeli, ali kad vidite OSTALE slike, OSTAT ĆETE TOTALNO ZBUNJENI
.

Rijetko ko ima obline kao što ih ima Keli Bruk. A raskošna ljepotica stvara zazubice i ženama i muškarcima, prve sanjaju da imaju obline kao njene, drugi za njoj uzdišu. A ona sve raskošnija i raskošnija.

53d43a6665adb-01-kelly-brook-kiss-cannes-2012-4gbhgl-lgn

Ima nečeg posebnog u ženskim oblinama. Priznaju to i mršavice kada ih "spopadnu" u nekom periodu života. Samo je izuzetno važno da ako ih imate, znate kako da ih nosite.

Bujna Keli zna da za sebe odabere najbolju glamuroznu haljinu. Metalik model je poslužio kao najveća inspiracija mnogim ženama.

1

a1

Znalački bira i na polju ležernog stila, pa u ovakvim haljinama izgleda romantično i senzualno. Prava odjeća, dakle, postoji za svaku građu.

Treba je samo prepoznati, a Keli je nišani sa 1.000 metara udaljenosti. Doduše, poklekne i ona ponekad, poželi da smrša, ali su periodi njene samouvjerenosti duži i češći.

2

 

Kada su u pitanju njene grudi, na njima se ne primijećuje neko značajnije "spuštanje" i "opuštanje".

Iako se naravno, njeno tijelo sa godinama promijenilo, lijepa Britanka koja uvijek otvoreno priča o svom izgledu (i ranije se "žaila" na kilograme) nema razloga za brigu. Vrijeme ju je samo učinilo još zanosnijom.

3

U intervjuu je Keli, inače, istakla da je sa 20 godine smatrala da izgleda besprijekorno, ali da je već tada znala da "neće uvijek tako izgledati".

"Kada ostarite, osjećate se prijatno u svojoj koži. Shvatite da to kako izgledate i nije toliko bitno. Dođete u godine kada kažete: "Ovo sam ja, sa borama i spuštenim grudima i svime ostalim".
Keli koja se bavila i glumom, danas je najviše posvećena manekenstvu, a u intervjuu se dotakla i trogodišnje veze sa Džeremijem Parizijem, koji je porijeklom Italijan.

4

gettyimages-122090507-kelly-brook


Otkako je u vezi sa njim, poznata Britanka dosta vremena provodi sa njegovom porodicom, u njegovoj rodnoj zemlji i jede ogromne količine paste.

"Dosta sam se ugojila otkako sam sa njim. I znate šta. Obožavam to. Nije tu samo u pitanju ućživanje u hrani. U našoj vezi postoji mnogo ljubavi, i ljubavi prema našim porodicama. Zajedno svi sjedimo i jedemo, to je veoma italijanski, i smatram da se to i te kako odražava na moju figuru", dodala je Keli.

5


A omiljena pasta "učinila još zanosnijom"? Vidi se na slikama da su njene grudi znatno porasle, pa da se nadamo da Keli, kao brojne njene koleginice iz svjetskog šou-biznisa, nije potražila pomoć estetskog hirurga, ni za povećanje ni za podizanje.

ULIČNA MODA PONEKAD MOŽE BITI JAKO OPASNA ZA PROMATRAČE: Umjesto da gledaju ispred sebe, zabuljili se u njih:BROJ 4 ostavlja bez daha

Ulična moda ponekad može biti opasna za prolaznike jer se mogu zagledati i nastradati zbog svoje nepažnje. Neke od djevojaka koje prakticiraju opasnu uličnu modu okupili smo u galeriji pa je gledajte samo na sigurnom.

1

2

3

4

5

6

7

9

10

8

11

12

13

14

15

16

AKO ŽELI DA IMA NEŠTO VIŠE S VAMA, NESVJESNO ĆE VAM POKAZATI OVIH 10 ZNAKOVA : Nakon ovoga ćete znati kada stvarno žele

Ovo su neki znakovi koji pokazuju da se dopadate djevojci i da vas ne gleda samo kao druga:

Brzo odgovora i nastavlja razgovor

1

Kada joj pošaljete poruku, brzo odgovara ili nastavlja konverzaciju. Ne daje kratke odgovore kako bi vas se otarasila.

Kada vas gleda, zjenice joj se šire

2

Kada je gledate u oči i njene zjenice se šire, može značiti da joj se dopadate.

Uvijek dobro izgleda

3

Kada je s vama u društvu, uvijek je dobro obučena kako bi privukla vašu pažnju. Nemojte zanemarivati te neke sitnice.

Njeni prijatelji se ponašaju drugačije prema vama

4

Ukoliko se njeno društvo često sreće s vama, to može značiti da im je rekla da joj se dopadate i oni vas žele procijeniti.

Pravi iste pokrete kao i vi

5

Da li ste primjetili da stoji na način na koji vi stojite ili neki sličan položaj? To znaju raditi kada im se dopadate.

Smije se puno

6

Primjetili se da ne može sakriti osmijeh kada je s vama i sviđa joj se vaš humor? To je pokazatelj da joj se dopadate.

Pokazuje interesovanje za vaše aktivnosti

7

Želi znati šta volite ili ne. Želi se uklopiti.

Nalazi razlog da priča s vama

8

Naći će neki sasvim bezazleni razlog sam kako bi započela konverzaciju s vama.

Obraća pažnju

9

Obraća pažnju na ono što radite i sluša vas. Sluša ono što govorite.

Ponaša se drugačije prema vama

10

Ne obraća pažnju na druge muškarce već na vas.

 

 

Ne propustite