MAJKA SEKE ALEKSIĆ SE ZOVE IBRIMA, PROSLAVILA JE ROĐENDAN: Evo kako ju je pjevačica iznenadila (VIDEO)

Show
MAJKA SEKE ALEKSIĆ SE ZOVE IBRIMA, PROSLAVILA JE ROĐENDAN: Evo kako ju je pjevačica iznenadila (VIDEO)
.

Folk zvijezda Seka Aleksić nikada nije krila da je veoma vezana za svoju majku Ibrimu i da bi za nju sve učinila. Koliko voli majku Seka je pokazala gestom za njen rođendan.

Aleksićeva je u ponoć iznenadila majku svojim dolaskom, a u ruci je nosila tortu. Naravno, nije izostala ni rođendanska pjesma.

Uz video snimak ovog dirljivog susreta, koji je Seka okačila na svoj Instagram nalog, pjevačica je napisala još dirljivije riječi.

"Majčice moja...nisi mi nikada rekla kako trebam da živim već si mi to pokazala. Za cijeli svijet ti si možda jedna osoba. Ali za jednu osobu – ti si cijeli svijet. Volim te anđele moj!" - napisala se Seka.

Pjevačica je jednom prilikom istakla da se ne stidi svog porijekla, a posebno ne svoje majke.

seka

seka1

seka7

seka-aleksic

- Ne zovem Zuhra, nego Svetlana svima koji me prozivaju poručujem da su jadni, bijedni i da mi ih je iskreno žao. Ne bih se spuštala na vas nivo i vadila rodni list jer je ...i ovo obraćanje dovoljno! Uostalom, u Zvorniku sam rođena i koga zanima moj rodni list je tamo! Nikada se nisam stidjela moje majke koja je muslimanskog porijekla i zove se Ibrima i oca koji je srpskog porijekla i zove se Milorad.

seka15

UDALA SE ZA PJEVAČA, PA SE RAZVELA NAKON 3 MJESECA: Prodavala pljeskavice, a danas je mnogi ne mogu prepoznati

Ne propustite