PRIJE ALEKSANDRE FILIP JE BIO SA OVOM GLUMICOM U VEZI: Ovo je pravi razlog njihovog raskida! (FOTO)

Show
PRIJE ALEKSANDRE FILIP JE BIO SA OVOM GLUMICOM U VEZI: Ovo je pravi razlog njihovog raskida! (FOTO)
.

Filip Živojinović, sin bivšeg tenisera Bobe Živojinovića i suprug pjevačice Aleksandre Prijović, prije nje volio je glumicu Maju Mandžuku, sa kojom je bio u emotivnoj vezi četiri godine.

Filip i Maja su se upoznali u Americi 2011. godine i ubrzo su krenuli da se zabavljaju. Godinu dana kasnije počeli su da žive zajedno, sve je savršeno funkcionisalo, a onda su odjednom odlučili da se raziđu 2015. godine.

filip

Oboje su ćutali o razlozima zbog kojih im je pukla veza, a onda je glumica jednom prilikom ispričala zašto je došlo do raskida.

maja

- Dok je ljubav trajala, skoro četiri godine, bilo nam je lijepo i bili smo apsolutno nerazdvojni. Do razlaza je došlo posle nekoliko dana razgovora i sitnih nesuglasica. Nije uplivavala nikakva treća osoba. Tada smo shvatili da su razlike između nas ipak veće nego naše sličnosti. Slikovito rečeno, postepeno smo uviđali da su naši krugovi postajali toliko različiti da nisu mogli da se usaglase. Filipu želim sve najbolje - izjavila je Mandžuka,prenosi magazin "Pulsonline".

Već početkom 2016. godine Filip je uplovio u ljubavnu vezu sa Prijovićevom, a vezu su ove godine krunisali brakom. Već sljedeće godine na proljeće postaće roditelji dječaka kojem će da ti ime Aleksandar.

aleksandra

aleksandra-prijovic-antonio-ahel-ata-images

aleks

aleksanr

OVAKO IZGLEDA BRENINA KUĆA NA FLORIDI: Sa pogledom na more, tri spavaće sobe, tri kupaonice, bazen, teretana (FOTO)

Ne propustite