ŽARILA JE I PALILA ESTRADOM 90-TIH: Njene hitove su svi znali, a onda je PROMIJENILA PROFESIJU (FOTO)

Show
ŽARILA JE I PALILA ESTRADOM 90-TIH: Njene hitove su svi znali, a onda je PROMIJENILA PROFESIJU (FOTO)
.

Pjevačica Marina Živković koja je devedesetih harala scenom potpuno je promijenila svoj život, a mnoge su itekako iznenadile spekulacije da je pored promjene imena postala bijeli mag.

Ona je osvojila scenu devedesetih godina, a pored toga što je odlično pjevala rok muziku proslavila se narodnjacima.

789fcbc9ca3c8c5403d45c3b689e6ae8

Njene pesme su se pevale svuda, imala je veliku popularnost, a posle 2000. snimila je samo nekoliko pjesama. Onda se povukla sa scene i, kako se pričalo, postala bijeli mag.

marina-z

667297-3-preview

181928436

Ja sam samo provodnik nečega što je iznad nas. Svaki tretman se radi rukama, ali bez dodirivanja pacijenata. Pored toga, završila sam i kurs pranik hilinga, koji je takođe zasnovan na liječenju energijom, ali tada radim i molitvu dok kod rekonekcije ispražnjujem um i nemam nikakve misli. Samo pratim svoje ruke kuda treba da idu- rekla je pjevačica jednom prilikom.

marina-zivkovic-4tv-grand-1000x0

Spekulisalo se da je promijenila i ime pa pored postojećeg po kojem je svima poznata, ima i novo - Maha Mantra (Velika Mantra). Međutim Marina se o tome nije izjašnjavala. Njeni najveći hitovi "Bolujem u sebi", "Reci, reci da", "Ne idi od mene", "Uzmi ili ostavi" pjevaju se i danas.

maxresdefault

maxresdefault-1

POKAZALE SVOJE ZAVIDNE OBLINE I RAZBUDILE MAŠTU MUŠKARACA : Niko ne može da ostane ravnodušan kad sretne jednu ovakvu

Ne propustite