OVO SAMO MAJKA MOŽE DA VOLI: 10 slavnih parova koji imaju iznenađujuće smiješnu djecu

E buraz
OVO SAMO MAJKA MOŽE DA VOLI: 10 slavnih parova koji imaju iznenađujuće smiješnu djecu
.

Sve bebe su pravi blagoslov, ali nisu sve baš slatke. Evo 10 slavnih parova koji imaju iznenađujuće smiješnu djecu. Neka od ove dece nimalo ne liče na svoje pozante roditelje, dok druga i suviše liče na njih (znate šta hoćemo da kažemo)...

1. Dženifer Lopez i Mark Entoni

Djeca: Maksimilijan Dejvid i Ema Maribel

1

Džej Lo je jedna zgodna mama, a Mark Entoni izgleda okej. Nažalost, izgleda da su njihova djeca povukla više na njega nego na nju. Kao bebe su izgledali kao penzioneri, sve dok nisu napunili 5 godina. Sada imaju 7 godina i na svu sreću su se proljepšali od tada. Volimo da mislimo da je to zbog toga što su više vremena provodili s mamom.

2. Adam i Džeki Sendler

Djeca: Sejdi Medison i Sani Medlin

2

U redu, prije nego što bilo šta kažete, znamo da Adam Sendler nije najzgodniji muškarac na svijetu, ali uspio je da se oženi prelijepom ženom, koja je bila glumica i manekenka. Izgleda da je Sani naslijedila majčin izgled, ali Sejdi nažalost mnogo više liči na oca. Nadamo se da će kada postane tinejdžerka više ličiti na mamu, a da će joj od tate ostati smisao za humor.

3. Brus Vilis i Demi Mur

Djeca: Rumer Glen, Skot Laru i Talula Bel

3

Ponekad suviše dobrih stvari rezultira katastrofom. Iako njihove kćerke imaju privlačne atribute (lijepa usta, oči...), oni nisu baš najbolje ukombinovani. Kao da je neko nalijepio najbolje crte Brusa i Demi na bijelo platno i nadao se najboljem rezultatu.

4. Madona i Karlos Leon

Dijete: Marija Lurdes

4

Marija Lurdes (poznata i kao Lola) bila je veoma slatka kao beba, ali nije ostala toliko simpatična kada je ušla u pubertet. Na svu sreću, nakon ove faze, Lola je prestala toliko da liči na oca i počela mnogo više da podsjeća na kraljicu popa.

5. Vil Smit i Džejda Pinket Smit

Djeca: Džejden Kristofer Sajra i Vilou Kamila Rejn

5

Džejdenovi i Vilouni izrazi lica djeluju konstantno zbunjeno. Nadamo se da će se proljepšati kad još malo odrastu. Sem njih, Vil ima sina iz prethodne veze, Treja, koji nije bio lijep kao beba, ali je sada postao pravi frajer. Ima nade, Džejdene! Tvoj polubrat je prevazišao fazu čudnog izgleda u pubertetu, pa ćeš možda i ti!

6. Bijonse i Džej Zi

Dijete: Blu Ajvi

6

Blu je naslijedila predivne oči od svoje mame i bake, ali izgleda da je sve ostalo dobila od oca. Međutim, za nju i dalje ima nade jer svi znamo koliko bebe mogu da se promjene nakon samo malo vremena. Čak i ako bude izgledala kao pljunuti Džej Zi kada odraste, i dalje će joj ostati nevjerovatna majčina harizma.

7. Kristina Agilera i Džordan Bretmen

Dijete: Maks Liron

7

Maksov otac i nije neki ljepotan, ali Kristina je prava boginja. Jadni Maks je izgleda skoro sve naslijedio od oca.

8. Hajdi Klum i Flavio Brijatore

Dijete: Helena "Leni" Bošoven Klum

8

Kada smo prvi put videli fotografije Leni, mislili smo da ona nije rođena ćerka Hajdi Klum – sem plave kose nije imala ništa zajedničko sa svojom majkom. Mnogo više je ličila na oca i bilo nam je žao što nije povukla na roditelja koji je bio supermodel. Na svu sreću, Leni sada sve više i više liči na svoju mamu.

9. Gvinet Paltrou i Kris Martin

Djeca: Epl Blut Alison i Mozes Brus Entoni

9

Gvinet je prelijepa, a Kris je vrlo zgodan – savršena kombinacija, zar ne? Pa, ne dovode sve dobre kombinacije do dobrih rezultata... Kris definitivno ima jače gene zato što oboje dece mnogo više liči na njega, što je dobro za Mozesa, ali ne baš toliko za njegovu stariju sestru Epl. Kris baš i nema crte lica koje bi dobro izgledale na djevojčici.

10. Bili Rej Sajrus i Tiš Sajrus

Djeca: Brendi, Trejsi, Majli Rej, Kristofer Kodi i Noa Lindzi

10

Sva njihova djeca su nažalost povukla na majku. Svi znamo da je Majli izgledala lepo dok nije počela da prima modne savete od ptica iz džungle. Da li je potrebno da uopšte spominjemo njihovog sina Trejsija? Nemamo problema s tetovažama, ali imamo s time kako ih on nosi. Da li je svjestan da ga ljudi na internetu upoređuju s konjem? Znamo da je ovo surovo, ali utičite na svoju djecu da donose bolje odluke.

Ne propustite