Za pjevačicom je uzdisala cijela bivša Jugoslavija: EVO KAKO JE VESNA IZGLEDALA PRIJE 35 GODINA

Show
Za pjevačicom je uzdisala cijela bivša Jugoslavija: EVO KAKO JE VESNA IZGLEDALA PRIJE 35 GODINA
.

Jedna od najpopularnijih pjevačica Vesna Zmijanac nekada bila je prava bomba! U jeku svoje popularnosti važila je za najveću sek*-bombu bivše Jugoslavije. Upravo zbog toga što je bila simbol sek*epila srpske estrade, folkerka je imala potrebu da svoje nago tijelo pokazuje široj javnosti.

v6

Kad god bi se fotografisala naga za naslovnu stranu nekog časopisa, o tome se danima pričalo.

vv
Nemoralna

v4
Pjevačicine fotografije od prije više od 35 godina u kojima je naga pozirala. Vesna je u toplesu pozirala za poster u jednom nedjeljniku. Zgodna brineta s grudima raspametila je naciju.

v2

Svojim fizičkim izgledom i provokacijom je privlačila poglede, pa su je mnogi smatrali nemoralnom pjevačicom, piše Kurir. Međutim, Vesnu takve spekulacije nikad nisu pogađale, već se ona u inat svima još više golitila.

v3
Izgled boli glava


- Bila sam sek*-bomba. Kako sam izgledala, kad se samo sjetim... Za mnom su, bre, uzdisali svi muškarci. Zašto se ne bih skidala kad imam šta da pokažem?! A i ljudi su mi vidjeli grudi još kad su me paparaci hvatali, i sad me hvataju. Uvijek sam bila vesela i nasmijana. Izgledala sam boli glava - rekla je svojevremeno Vesna.

v1

Pjevačica i danas dobro izgleda

v7

v5

vv

SNEŽANA JE GODINAMA U ŽIRIJU "ZVEZDA GRANDA", SADA JE PRVI PUT PROGOVORILA O PJEVANJU KARLEUŠE: Jelena će poludjeti

Ne propustite