Prevrtljive slike koje ćete morati pogledati više puta da bi shvatili šta se dešava

E buraz
Prevrtljive slike koje ćete morati pogledati više puta da bi shvatili šta se dešava
.

Tipično, pametne slike pogodile su vas poput ogromnog broja blokova; učinak je brz do te mjere da nemate dovoljno energije za obradu zbog čega je tako zanimljivo.

1. Na prvi pogled, može paket beža, savršeno napravljene bar stolice na neispunjenom šanku. Sve u svemu, nisu podovi. Istražite i vidjećete da su ono što ste mislili stolice stvarno piće postavljeno na bar u martini čašama. Ovo je bilo teško, zar ne?

1

 

2. To nisu mladi na tim ljuljačkama! Čini se da su smećari imali malu pauzu.

2

 

3. Za početak, to bi moglo nalikovati ovome čovjeku na vrtuljku koji bi trebao ići u Guinnessovu knjigu svjetskih rekorda jer je bio prva polovica ljudskog i pola svinje stvorenja s tim stopalima. Bez obzira na to, ponovo pogledajte i shvatićete da je to samo pametna slika koja izgleda znatno intrigantnija nego što stvarno jest. Jednostavno se vozi proizvedenom svinjom.

3

 

4. Na ovoj se fotografiji čini da je igrač hokeja podigao glavu drugog hokejaškog igrača koji se borio, ali to je jednostavno još jedna zabavna slika snimljena u savršenom trenutku.

4

 

5. Čini se na ovoj slici da je komercijalista stalno stavljao emotikone, ali on je pisao OLD.

5

 

6. To je ono što se događa kada ostanete blizu sličnih pojedinaca jako dugo vremena; isključivo počnete sličiti jedni drugima; međutim, dodatno počinjete predstavljati tačno isto za slike. Čudno.

6

 

7. Kakva je to jednostavna instalacija na nebu?! Vaš temeljni odgovor možda je bio pokušaj i smisao o tome kako je takva fotografija zamisliva. Pa ipak, kad jednom pogledate ovu zanimljivu sliku, shvatićete da ekskluzivne refleksije mogu uzrokovati ovu nevjerovatnu fotografiju.

7

Tu i tamo, naše oči igraju zamke na nas i utiču na nas da vidimo stvari koje obično nisu tamo. Ovo je način na koji se pojavljuju optičke iluzije.

Kao jedan

1

 

Šta nije u redu?

2

 

Sjenka kao kauboj

3

 

Kao da ima dugu ruku

4

 

Zanimljivo vjenčanje brkice

5

 

Nutela frizura

6

 

Kao banana

7

SKORO NEMOGUĆE FOTOGRAFIJE! Ko god da ih je uslikao genije je, ali čekajte da vidite broj #4

Ove fotografije koje ćete vidjeti u nastavku nastale su u skoro nemogućem trenutku.

Ne znamo ko je autor, ali možemo mu samo odati priznanje na brzini i unikatnim fotkama.

Pogledajte više u nastavku:

#1

2

#2

1

#3

3

#4

5

#5

6

#6

9

#7

8

#8

7

#9

10

#10

4

#11

12

#12

11

#13

15

#14

14

#15

13

Ne propustite