NAPOKON OTKRIVENA TAJNA: Ovako funkcioniraju čuveni ruževi za usne koji mijenjaju boje!

Moda i ljepota
NAPOKON OTKRIVENA TAJNA: Ovako funkcioniraju čuveni ruževi za usne koji mijenjaju boje!
.

Evo o čemu se zapravo radi...

Popularni ruževi iz devedesetih godina, koji na usnama mijenjaju boje, često se opisuju kao šminka koja prati naša raspoloženja. Ako smo ljuti, ruž će poprimiti tamniju boju, a što smo veseliji, to će biti svjetliji.

1

Ovakvi ruževi u posljednjih su nekoliko godina ponovno u trendu, i to ne samo za tinejdžerice, a otkako je MAC najavio kako izbacuje kolekciju od šest ovakvih balzama, postalo je jasno da će biti veliki kozmetički hit ovog ljeta.

2

Naravno, više nitko ne vjeruje da ruž može pratiti naše raspoloženje, pa smo se potrudili doznati na kojem principu zaista “rade” ovakvi kozmetički proizvodi.

3

Ključni sastojak je takozvani “Red 27”, koji se ubacuje u ruževe i balzame, a reagira na pH vrijednost našeg tijela. Kada taj sastojak dođe u kontakt s vlagom, mijenja boju u ružičastu, pa ovisno o tome ruž koji smo nanijeli može poprimiti tamniju boju.

4

“Red 27” može mijenjati boju zbog doticaja sa slinom, ali i pH vrijednošću okoline kao što je vlaga u zraku, te uistinu ne možemo predvidjeti kako će i kada promijeniti boju na usnama. Evo, sada imamo i znanstveno objašnjenje za novi, zabavni ruž.

6

PRAKTIČNI SAVJETI ZA LJEPOTU! Nekoliko trikova koji će učiniti da izgledate ljepše i privlačnije!

Ne propustite