DOVEDITE SVOJU STRAŽNJICU DO SAVRŠENSTVA! Nekoliko vježbi i malo truda je sve što vam je potrebno!

Moda i ljepota
DOVEDITE SVOJU STRAŽNJICU DO SAVRŠENSTVA! Nekoliko vježbi i malo truda je sve što vam je potrebno!
.

Dobro oblikovana stražnjica ne mora biti samo san, uz ovih par vježbi možete vrlo lako dobiti izgled kakav oduvijek želite.

Ako ste među onima koji smatraju kako se dobar izgled i oblikovano tijelo stvara samo u teretani, varate se! Uz sljedećih nekoliko vježbi dovedite svoju stražnjicu do savršenstva i izgledajte odlično!

5

Čučnjevi
Iako možda spadaju u klasične vježbe, imaju najbolji učinak. Raširite noge u širini kukova i izravnajte stopala. Ruke ispružite ispred sebe zbog bolje ravnoteže. Zatim savijte koljena kao da pokušavate sjesti na stolicu, izravnajte leđa, a pete držite na podu. Dok izvodite vježbu, koljena vam ne smiju prelaziti preko prstiju.

1

Čučnjevi na jednoj nozi
Stanite u početni položaj, kao i u prethodnoj vježbi te podignite jednu nogu tako što ćete je ispraviti ispred sebe. Potom se spustite u čučanj, ali ponovno vam koljeno ne smije preći razinu prstiju. Zadržite taj položaj nekoliko sekundi, a zatim se vratite u početni.

2

Podizanje i spuštanje nogu
Vježbu započnite tako da stojite sa spojenim stopalima. Težište prebacite na lijevu nogu, a desnu podignite s poda. Desno koljeno približite prsima. Gornji dio tijela nagnite prema naprijed, a nogu unatrag. Vježbu radite 30 sekundi na jednoj nozi, a zatim prebacite na drugu.

3

Steper
Ako nemate steper, pronađite nižu klupu ili stepenicu i stanite na nju desnim stopalom. Podižite se dok u potpunosti ne izravnate desnu nogu, a zatim se vratite u početni položaj. Vježbu radite 30 sekundi, a potom promijenite nogu.

4

PRAKTIČNI SAVJETI ZA LJEPOTU! Nekoliko trikova koji će učiniti da izgledate ljepše i privlačnije!

 

Ne propustite