PRIRODNI NAČINI ZA POVEĆANJE USANA! Nekoliko savjeta pomoću kojih ćete imati punije usne!

Praktična žena
PRIRODNI NAČINI ZA POVEĆANJE USANA! Nekoliko savjeta pomoću kojih ćete imati punije usne!
.

Pune usne su jedan od glavnih aduta svake žene, međutim ukoliko niste jedna od sretnica koja ih prirodno ima evo nekoliko savjeta koji će vam pomoći u tome.

Punije usne su posljednjih godina postale veliki modni trend, ali ne žele svi zbog trendova pod hirurški nož, pa su se okrenuli prirodnim načinima na koje mogu učiniti usne većima.

Nakon pranja zuba, očetkajte i usne
Usne će biti nježnije i ljepše, te će se doimati većima. Četkanje neće samo ukloniti stare stanice kože, nego će potaknuti i cirkulaciju krvi, što će pomalo povećati vaše usne.

1

Napravite piling za usne
Od šećera i maslinovog ulja napravite pastu, a zatim nanesite mješavinu na usne. Masirajte usne u malim krugovima, te zatim isperite.

2

Sastojci koji prirodno povećavaju usne

Eterično ulje cimeta
Ako kapljicu ulja cimeta nanesete na usne, to će pojačati cirkulaciju krvi, a usne će se doimati kao da su veće i ljepše.

3

Eterično ulje metvice
Eterično ulje metvice djeluje na isti način kao eterično ulje cimeta. Ipak, budite oprezni, jer eterična ulja u izravnom kontaktu s kožom mogu izazvati alergijske reakcije.

4

Redovito vježbajte usne

Zviždite
Osobe koje sviraju neki puhački instrument imaju punije usne, jer redovito koriste te mišiće. Odaberite omiljenu melodiju i zviždite dnevno tri do pet minuta.

5

Osmijeh i poljubac
Rastegnite usne u veliki osmijeh, a zatim skupite u poljubac. Dok to izvodite, stegnite mišiće usana. Ponovite to 20 puta.

6

DEPILACIJA BIKINI ZONE NIJE PREPORUČLJIVA! Razlozi zbog kojih bi trebali izbjegavati uklanjanje dlačica s ovog osjetljivog dijela!

Ne propustite