"KAKVA TI JE TO CRNA MRLJA": Pjevačica podigla nogu svi pričaju o OVOM DETALJU! (FOTO)

Show
"KAKVA TI JE TO CRNA MRLJA": Pjevačica podigla nogu svi pričaju o OVOM DETALJU! (FOTO)
.

Njene provokativne fotke u izazovnim pozama već su postale nezanimljive čak i najzagriženijim fanovima, ali uspjela je da ode korak dalje.

Hrvatska pjevačica i glumica Nives Celzijus je još jednom pokazala pratiocima na društvenim mrežama koliko je gipka, a ovoga puta je gimnastiku demonstrirala na krevetu. Odjevena u pink veš i majicu, raširila je noge i jednu podigla gotovo iznad glave, pa su pratioci odmah primijetili veliku tamnu fleku na njenim preponama. Nives je odmah objasnila o čemu je riječ.

PREVARILA SAMA SEBE! Ova žena je naručila uzorke besplatnih tepiha misleći da će prevariti amazon

"Nema odmora. Razgibavanje uvijek i u svakom trenutku, pa i u krevetu. I da znam, imam ogromnu masnicu. Niko me nije tukao. Zaradila sam ju na snimanju novog spota Nova godina. Tako je to kad mala trapavica pokušava da bude divljakuša" - napisala je.

nivessss

I dok su se neki divili njenoj fleksibilnosti, drugi su se toliko zagledali u njenu zadnjicu da nisu ni vidjeli da je riječ o masnici. “Iju! Šta ti je to crno između prepona”, "Masnica između nogu?!", bili su samo neki od komentara.

nives

nivessss

nives2

nives3

SVAKO JUTRO ISPERITE USTA SA OVIM: Kad se sutra nasmijete, niko neće vjerovati da niste radili IZBJELJIVANJE kod profesionalca!

Ne propustite