Ponavljala je 5. razred, prebačena u školu za djecu sa posebnim potrebama: Pjevačica je nakon 30 godina ima poruku za svoju RAZREDNU! (FOTO)

Show
Ponavljala je 5. razred, prebačena u školu za djecu sa posebnim potrebama: Pjevačica je nakon 30 godina ima poruku za svoju RAZREDNU! (FOTO)
.

Na estradi je barem čest slučaj da poznati nemaju završene fakultete, dosta njih ni srednje škole, ali Stojanka Novaković Stoja nije završila ni osnovnu školu.

v5

 Kada se saznalo za ovaj podatak pjevačicu su mnogi žestoko kritikovali i vrijeđali, a oglasila se i njena tadašnja razredna.

v6

Kako je rekla, o Stojinim školskim danima "nema šta lijepo da se kaže".

vv2

Dodala je i da ne sluša njene pjesme, te da se ne diči pjevačicom koja je bila veoma loš učenik.

v4

Međutim, iskrena kao i uvijek, Stoja je sada odlučila da joj odgovori. Javno, Poslije 38 godina.

vv4

- Kao što svi znaju, moji roditelji, brat i ja bili smo jako sirimašni..ali ponosni. I pošto nismo imali da na poklon nosimo kokoške, jaja, sir i slaninu, spadala sam među sirotu djecu koja nažalost nisu bila omiljena... - počela je Stoja.

vv5

- Međutim, sada sam beskrajno zahvalna svojoj razrednoj gospođi Dobrili na svemu!

v3

Njenim ponašanjem, koje je i dan danas, vidim, isto, probudila je u meni inat i neviđenu motivaciju da uspijem i prevaziđem sve odlične đake, miljenike i bogate koji su bili punih ruku kokošaka, jaja i slanine...

v2

I uspjela sam u tome! Istovremeno joj sve i opraštam, a svim prosvjetnim radnicima savjetujem: da motivišu djecu, ali da ih nadasve poštuju i nikad ne pričaju o njima loše, naročito poslije više decenija, jer ipak su to njihovi đaci, jednom i zauvijek - poručila je Stoja, a ova poruka izazvala je čak i suze kod onih koji su je pročitali.

vvb

Inače, Stoja je ponavljala 5. razred. Po preporuci jedne osobe iz škole Đura Jakšić u koju je išla, prebačena je u školu za djecu sa posebnim potrebama, 9. maj u Zrenjaninu.

vvv55

v

vv1v1

Takmičarka bila arogantna u sinošnjem izdanju ZG, pa je žiri SPUSTIO NA ZEMLJU! BIVŠOJ ZADRUGARKI ZAPUŠILI USTA!

Ne propustite