SKROMNA KUĆA U RODNOM SELU: Evo gdje je prije živjela TANJA SAVIĆ, zbog imovine sa porodicom bila u svađi!

Show
SKROMNA KUĆA U RODNOM SELU: Evo gdje je prije živjela TANJA SAVIĆ, zbog imovine sa porodicom bila u svađi!
.

Pjevačica Tanja Savić pojavila se u "Grandovom" studiju u kombinaciji zbog koje su je gledali svi.

Sjećate se priče da Tanja Savić mjesecima nije govorila sa svojom porodicom zbog imovine. Međutim, nesuglasice su riješene, Tanja je porazgovara sa tatom Stanišom i sve je prošlo kako treba.

tanja4

Tanja se često posećuje Radinac zajedno sa suprugom i sinovimna.

"Tanja je dobro dijete i ona se jedva snalazi sa vama novinarima. Bila je ljuta i iznervirana i zato je pričala ono sve što je pričala. Došlo je do nesporazuma, ja njoj nikada ne bih oteo kuću, pa ona je moje dijete, ja za njih radim i živim, kako mogu nešto da im uzmem. Ja volim kada oni imaju! Iskreno, kada sam pročitao u novinama šta je moja Tanja pričala i ja sam se naljutio i nismo se čuli ona i ja. Tvrdoglavi oboje, ali smo hvala bogu nedavno riješili problem, koji nam nije ni trebao, ali opet kažem, oboje tvrdoglavi, ona vuče na svoju stranu, a ja na svoju - rekao je ranije za srbijanske medije Staniša i nastavio:

tanja1

tanja2

"Bila je prije nekoliko dana kod nas, iskreno, žena se redovnije čuje sa djecom, ja radim, pa kad stignem. Ali smo se prvo, prije nego što je došla kod nas u Radinac, ona i ja čuli telefonom, a onda smo i sjeli da porazgovaramo. Ona je moje dijete i nama se desio nesporazum koji smo riješili. Sada se redovno čujemo i sve je kao prije. Ja sam najsretniji kada mi oni dođu, pa mi po dvorištu trče unuci, pa taj osjećaj ne može ništa da zamijeni" - ispričao je Staniša Savić.

tanja

tanja6

tanja5

tanja1

tanja10

SVI GLEDAJU ŠTA JOJ JE NA NOGAMA: Ova fotografija mnoge je ostavila bez daha!

Ne propustite