Dragičević Dodiku: Slušaj me sad Burle, pokazat ću ti javno sliku tvoje kćerke

Objavljeno:05.12.2018 - 22:08
A A A Times Arial

Foto: BN

Trg Krajine u Banjaluci je i 253. dan bio mjesto na kojem se tražila pravda za Davida. Poručeno je da odustajanja nema i da očekuju da Davidove ubice i nalogodavci budu izvedeni pred lice pravde.

Davidov otac Davor imao je poruku za načelnika Uprave kriminalističke policije MUP-a Srpske.

"Siniša Kostreševiću ja sam te lično imenovao i ja sam izašao iz te istrage znaš zbog čega znaš ti dobro. Izašao sam zato što si rekao rečenicu predsjedniku je najviše stalo da se ovaj slučaj riješi, svako koga je Milorad potapšao završio je u raci ti mu vjeruj koliko god hoćeš Davor Dragičević ne“, poručio je Davor Dragičević, otac ubijenog Davida.

"Slušaj me sad Burle, pokazat ću ti javno sliku tvoje kćerke, a ti vrlo dobro znaš o čemu se radi, a ti za mene nemaš ništa. Burle znaš ko je ubio Davida Dragičevića, sve ću vas pohvatati u mrežu, to da znate, a moje namjere sve ćete vidjeti, za datum koji sam rekao. Ali prije toga je red na onim koji su nam garantovali, pravo na život i koji su garantovali.

Ja bih dijete zatvorio u kuću, ne bih ga nikad pustio u grad, da niste garantovali. Eh svi koji ste potpisali, vi ćete do 7. aprila morati preuzeti svu odgovrnost, ja tad više nemam ni jednu odgovornost, imam samo zavjet prema mom sinu. Moja misija je moj sin David Dragičević", izjavio je Davor, obraćajući se Miloradu  Dodiku.

Članovi grupe Pravda za Davida ponovili su da će 7. aprila sljedeće godine biti održan peti veliki skup. Očekuju da će tad konačno biti sve riješeno i da će Davidove ubice i nalogodavci biti dovedeni pred lice pravde.

  
 

NAJGLEDANIJI VIDEO DANAS NA PORTALU:

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Novi.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Novi.ba!