Marina Tucaković se vratila poslu, pa otkrila nepoznate detalje: A ovo što je rekla za Acu Lukasa i Karleušu je SVE iznenadilo

Show
Marina Tucaković se vratila poslu, pa otkrila nepoznate detalje: A ovo što je rekla za Acu Lukasa i Karleušu je SVE iznenadilo
.

Poznata Marina Tucaković prvi put se nakon borbe za teškom bolešću pred kamerama pojavila na jednoj makedonskoj televiziji, gdje je pored privatnog života i potresnih detalja progovorila i o saradnji sa javnim ličnostima.

jjj2

Kako je rekla, saradnja sa Acom Lukasom joj nikada ne pada teško.

j3

- Najlakše mi je da radim za Acu Lukasa. On ništa ne zakera i ne zamjera.

jj1

On zna da ću ja za njega da uradim dobro, da me vuče jer je dileja, a ja volim dileje, ne volim obične ljude. I on samo uzme tekst. Moj muž i Aca se stalno sude. Bila je to neka loša kombinacija sa mojim mužem i sa njim. Ali, i dan danas se oni vole - rekla je Marina.

Tucakovićeva je spomenula i Jelenu Karleušu za koju kaže da nije toliko laka za saradnju.

j

- Najteže mi je bilo da radim za one koji mnogo zanovjetaju. U posljednje vrijeme mi Jelena Karleuša dušu vadi oko tih tekstova.

j1

Ali opet i ona je nekako ubijeđena da ja njoj želim dobro. I nađemo se na kraju. Haris Džinović je veoma zahtjevan kad se radi, uvijek hoće nešto da mijenja - rekla je Marina iskreno, kao i obično.

c

- Sve manje sam tolerantna, prije svega zato što mislim da znam bolje od njih. A znate kakvi su pjevači... Misle da su najpametniji, možda su u pravu ali mislim da znam više od njih. Meni se sviđaju i drugi koji rade ovaj posao, nisam sujetna, ne mislim da sam najbolja - objasnila je Marina.


URNEBESNO! SAŠU NIKADA NISTE VIDJELI OVAKOG: Haos je nastao kada je ONA uradila OVO, a čekajte da zapjeva (VIDEO)

Ne propustite