IZNENADIO POTEZOM: Džaferović ugledao zastavu REPUBLIKE SRPSKE PA URADIO OVO!

Bosna i Hercegovina
IZNENADIO POTEZOM: Džaferović ugledao zastavu REPUBLIKE SRPSKE PA URADIO OVO!
.

Pred početak sastanka sa ambasadorima PIK-a jutros član Predsjedništva BiH Šefik Džaferović napravio potez za rubriku „vjerovali ili ne“, piše portal "Srpskainfo".

"Kabinet srpskog člana Predsjedništva i zastava ispred njega nalaze se između kabineta druga dva člana Predsjedništva, ali i kod svečanog salona, gdje se održavaju sastanci i drugi prijemi. Prilikom polaska na sastanak sa ambasadorima, Džaferović je krenuo u svečani salon, ali kada je ugledao srpsku zastavu ispred Kabineta Milorada Dodika napravio je oštar zaokret i uputio se u svečani salon drugim, udaljenijim putem, kako bi sa druge strane došao u salu na sastanak" – priča izvor za "Srpskainfo".

sefik

sefik-dzaferovic2

Berton: Nažalost, Dodik je odlučio da ne prisustvuje sastanku

Džaferović tim potezom pokazao da mu toliko smeta zastava Republike Srpske da ne može ni da prođe pored nje, a kamoli da je gleda, piše "Srpskainfo".

dodikzastava-alternativnatv

zastava

Podsjećamo, da je nedavno hrvatski član Predsjedništva BiH Željko Komšić pokušao da objasni javnosti ko sklanja zastavu Republike Srpske iz Predsjedništva BiH.

komsic

"Šefik ide s lijeve strane kad se ugase svjetla u Predsjedništvu, ja idem s desne. Onda ko prije stigne do te zastave, sklonimo je", objasnio je kroz smijeh Komšić.

Ne propustite